First winter First Blood.

Go down

First winter First Blood.

Post by Caranthir on Sun Oct 22, 2017 8:55 pm

Ο πρώτος χειμώνας στον κόσμο των θνητών δεν περνάει και πολύ ήρεμα θα έλεγε κάνεις. Αν και πολλοί προέβλεπαν τις φυσικές συγκρούσεις μεταξύ των θνητών λόγο διαφορετικοτητας , δεν ήταν λίγες οι φόρες που ακόμα και οι ίδιοι οι θεοί υπονόμευσαν μια τέτοια κατάσταση.
Ξεκινώντας από τα ανατολικά, τη πρώτη κιόλας μέρα του χειμώνα και συνάμα του κόσμου αυτού, τα Great Elder ones ξεκινάνε επιδρομή στα δυτικά  ,φέρνοντας το χάος και την καταστροφή στο πέρασμα τους . Θύματα τους είναι τα Asrai τα Tundrians τα Nagas και τα Gadzhal.
Αν και οι μονοί που αιφνιδιάζονται από αυτή την επίθεση είναι οι Tundarians όλοι σχεδόν ( εκτός από τους Azrai) έχουν μεγάλες απώλειες. Το μένος αυτών τον πλασμάτων για χάος και καταστροφή είναι τόσο μεγάλο που δεν καταλαβαίνουν ούτε φίλους ούτε εχθρούς. Ευτυχώς η τρέλα που τους ωθεί για καταστροφή δεν κρατάει πολύ και μετά από μια μέρα ξαναγυρίζουν πίσω στο νησί τους.
Οι Gatinho αν και δεν επηρεάζονται από την μανία των Elder ones , ζουν μια ανάλογη τραγωδία καθώς αρκετοί ανεξήγητοι θάνατοι αρχίζουν να τους θερίζουν .
Μωρά γεννιούνται νεκρά, νέοι Gatinho πεθαίνουν από απλές ασθενείς  γεροί από δηλητηριασεις και άλλοι τυχαίοι θάνατοι τους βάζουν σε σκέψη.  Οι γηραιότεροι όμως λαμβάνουν ένα περίεργο μήνυμα από την θεά τους  που μάλλον είναι η λύση στην κατάρα τους , το μήνυμα τους παροτρύνει να πάνε στην περιοχή με τα τέσσερα νούμερα 4 9 2 9 και τα Gatinhos προσπαθούν να την εντοπίσουν.
Το μένος των Great elder ones καθώς και τα προβλήματα που δημιουργούν τα fairy dragons  εξαγριώνει τα Gadzhal κάνοντας τα να ζητούν αίμα και εκδίκηση, λύση στην οργή τους δίνει η θεά τους οπού τους προτρέπει να πάνε νότια και να επιτεθούν στα  Ainur. Τα Ainur δεν περίμεναν κάτι τέτοιο και το πλήγμα για αυτούς είναι μεγάλο.
Οι Beaux δεν είναι διατεθειμένοι να ασχοληθούν με οτιδήποτε πέρα από τη δουλειά τους, δεν θέλουν να μπλεχτούν με τους Asrai, ειδικά μετά την επίθεση από τo Great Elder One που τους έκανε να πιστεύουν οι ήταν κακός οιωνός, πόσο μάλλον να στείλουν κόσμο στους Gatinhos όπως τους προτρέπει η Θεά τους.

Οι Gold Dragons ξεκινάνε, μετά από την προτροπή του Θεού τους, σε ένα κυνήγι δαιμόνων στην κοιλάδα στα δυτικά τους, τα θύματα τους είναι οι Mercators & Tuaregs όπου οι δράκοι βλέπουν στα πρόσωπα τους ότι μισούν περισσότερο. Οι Mercators μάταια προσπαθούν να τους πείσουν οτι δεν είναι η απειλή που φαντάζονται και προσπαθώντας να γλιτώσουν από την μανία των Δράκων τρέπονται σε φυγή προς το δάσος στα νότια τους (4717). Οι δε Tuaregs αν και πείθουν τους δράκους ότι δεν είναι εχθροί τους , η υπερηφάνεια των τελευταίων δεν τους αφήνει να παραδεχτούν το λάθος τους κάτι που αναγκάζει τους Tuaregs να φύγουν και αυτοί προς τα νότια για να γλιτώσουν (4517). Παραδόξως ενώ έπεσαν στην υπόληψη των δράκων , οι Cervo εξαιρέθηκαν από αυτό το αιματοκύλισμα.

Λίγο πιο νοτιά από εκεί οι Ursines μετά από ένα θεϊκό όραμα που βλέπουν εξαγριονονται και ξεκινάνε με στρατό ενάντιων των ανυποψίαστων Seilians . Η μάχη που ακολουθεί είναι σφοδρή με βαριές απώλειες. Η αιματοχυσία όμως σταματάει προσωρινά μετά από τις υπερπροσπάθειες των Seilians για ανακωχή  αλλά ο στρατός των Ursines δεν φεύγει αν δεν βεβαιωθεί πρώτα για τις καλές τους προθέσεις, επικαλούμενοι το όραμα που τους έστειλε ο Θεός τους όπου έδειχνε τους Seilians να θέλουν να καταστρέψουν τους Ursines.
Οι Apache και Navajo προσπαθούν να καταλάβουν πότε φτάνει η μυρωδιά στον θεό και αν τελικά πρέπει να φάνε κρέας ζώου η όχι. Οι Apache καταλήγουν στο να αφήνουν αίμα και μάτια να βράζουν μέχρι να είναι τέτοια η μπόχα που ,δε μπορεί ,θα έφτασε και στο θεό. Αυτό ίσως ήταν που εξαγρίωσε τα κάποια Ogres που βρέθηκαν στην περιοχή κυνηγώντας Isbears και  ξεκίνησαν τις επιδρομές Οι Navajo φοβούμενοι την τιμωρία τα βράζουν περιμένοντας χωρίς να τρώνε μέχρι να έρθει κάποιο θεϊκό σημάδι. Οι Cherokee από την άλλη κατανοούν ότι το όραμα του θεού τους κρύβει μια δοκιμασία και ξεκινάνε δοκιμές. Τελικά καταλήγουν πως αυτό που χρειάζεται είναι μια θυσία. Τελος οι Fuccubus αρχίζουν να προσεγγίζουν τους Navajo αλλά οι σκοποί τους είναι άγνωστοι προς το παρόν.
Τα Children of the Sun and the Moon αν και βλέπουν μεταξύ τους ότι έχουν αρκετά κοινά παρατηρούν επίσης ότι έχουν και αρκετά διαφορετικά στοιχειά, η αγάπη όμως για τον ίδιο θεό τους κρατάει κοντά. Αν και το νησί που ζούνε είναι μεγάλο η περιοχή που ζουν όλοι μαζί δεν τους σηκώνει, αν δεν απλωθούν σίγουρα θα έχουν προβλήματα στο μέλλον. Ανάμεσα τους τα Seuralvaroths αρχίζουν να παίρνουν την μορφή τους και σιγά σιγά γίνονται ένα με την κοινωνία τους.
Δυτικά τα τύμπανα του πόλεμου από τα Goblins αντηχούν σε όλη την οροσειρά, επικλήσεις στην θεά τους και κραυγές πόλεμου συνοδεύουν την επιδρομή τους ενάντιων των Smithians, αν και έχουν το πάνω χέρι στις μάχες που ακολουθούν οι αμυνόμενοι δεν δείχνουν σημάδια υποχώρησης και πολεμάνε με πάθος τους εισβολείς.
Οι Predators εκεί κοντά ψάχνουν  θηράματα για τις ορέξεις τους, μετά από μια γρήγορη παρακολούθηση στους γείτονες τους ξεκινάνε τις επιθέσεις στις Nymphs και στους Kenderlings όπου θεωρούν ότι είναι οι κατάλληλοι υποψήφιοι. Οι Nymhs τρομοκρατουνται από την ξαφνική επίθεση σε συνδυασμό με τη χρήση μαγείας  και σκορπίζουν προς τα ανατολικά, μια ομάδα φτάνει στους Aranhas όπου τους υποδέχονται φιλικά πιστεύοντας ότι είναι οι Time lads για τους οποίους ενημέρωσε ότι θα έρθουν η Θεά τους, και μια άλλη πάει στους smithians. Οι smithians αν και υποδέχονται φιλικά τις Nymphs τρομοκρατούνται στο άκουσμα του εχθρού στην δύση που χρησιμοποιεί μαγεία.
Οι Kenderlings αψηφώντας τον προφανή κίνδυνο του ικανότερου εχθρού, όχι μόνο δεν επιλέγουν την άμυνα σαν τακτική αλλά κάνουν και αντεπίθεση κατά μέτωπο σε ένα δυνατότερο και πιο καλύτερα προετιμασμενο εχθρό, κάτι τους επιφέρει τεράστιες απώλειες.
Λίγο πιο δυτικά τα tigerians ακούν το κάλεσμα της Θεάς τους να αναχωρήσουν για ένα μέρος με πλούσιο κυνήγι για τα γούστα τους και τεράστιες ποσότητες γλυκού νερού. Έτσι αναχωρούν για τα νότια πηγαίνοντας εκεί που τους υποδεικνύει (1425)
Οι Sirines αν και είναι λίγο μπερδεμένες με το τι θα κάνουν τελικά με τα φύκια, βλέπουν ότι στην περιοχή έχουν έρθει πιθανά νοήμων θηράματα ,οι Eldarians, οι οποίοι κινήθηκαν προς την ακτή τελείως απροκάλυπτα για να τους εντοπίσουν οι Sirines. Σκοπός των Eldarians ήταν τις διασπάσουν  κάτι που και κατάφεραν.
Λίγο πιο νότια οι Lycans ψάχνοντας για θηράματα εντοπίζουν στα βόρεια τους Time benders και ξεκινάνε γενική επιδρομή πιστεύοντας ότι πρόκειται περί εύκολου αντιπάλου. Ο αιφνιδιασμός αποτυγχάνει παταγωδώς. Οι Time Benders βλέποντας σε προφητικό όραμα την επερχόμενη επιδρομή προετοιμάζουν με μαγεία , ranged weapons & φωτιά  μια γερή άμυνα ενάντιων των επίδοξων επιδρομέων. Οι Lycans απροετοίμαστοι και σε μειονεκτική θέση σκορπίζουν στις γύρω περιοχές. Ο εκρηκτικός χαρακτήρας τους σε συνδυασμό με την αποτυχία που είχαν δημιουργεί έντονα εσωτερικά προβλήματα, οι time benders αν και σε πλεονεκτική θέση για αντεπίθεση επιλεγούν ( ίσως σωστά) να μην προβούν σε μια τέτοια κίνηση περιμένοντας την συμβουλή της θεάς τους για την επόμενη κίνηση.

Δυτικά από εκεί οι Pictsies προσπαθούν να καβαλήσουν Fairydragons και παρά τις δυσκολίες και τα σοβαρά ατυχήματα δεν το βάζουν κάτω. Εν τέλει με παρότρυνση των γυναικών τους στέλνουν εκπροσώπους με πιο συμβατικά μέσα για μια πρώτη γνωριμία με τους γείτονες. Οι Mοrgoths αναμειγνύονται με τους Nudies τους Wind Dryads και στη συνέχεια με τους Airdominers δηλητηριάζοντας τους τα μυαλά τους με μίσος και διχόνοια. Η κατάσταση αρχίζει και εντείνεται και παρά το γεγονός ότι οι Wind Dryads προσπαθούν να καθησυχάσουν τα πνεύματα το σχέδιο των Morgoth φαίνεται να εκτελείτε άψογα και κάνεις δεν εκλογικεύεται. . Το ποτήρι δεν αργεί να ξεχειλίσει όταν  Pictsies, πάνω σε μια παρόρμηση της στιγμής, κλέβουν τρόφιμα από τους γείτονές τους. Οι Nudies από την μεριά εντοπίζουν την απώλεια του φαγητού αλλά όχι και κάποια καθαρισμένα εργαλεία που φρόντισαν οι Pictsies σαν "ευχαριστώ". Έτσι οι διαμάχες δεν αργούν να ξεσπάσουν.

Να αναφέρω ότι στην ιστορία θα δείτε μόνο γεγονότα άξια αναφοράς, οι υπόλοιπες φυλές δεν κάνουν κάτι αξιοσημείωτο για να το βάλω στην ιστορία, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και δεν ευημερούν.
avatar
Caranthir
Weaver of Stories

Join date : 2017-09-01

View user profile http://www.xnxx.com

Back to top Go down

Re: First winter First Blood.

Post by Sanguine on Sun Oct 22, 2017 9:14 pm

The first winter in the world of mortals without going through and very calmly said. Although many predicted physical conflicts among mortals because of their differences, there were a few occasions that even the gods themselves undermined the situation.
Starting from the East, the first day of winter and of this world, the Great Elder ones start raiding in the West, bringing chaos and destruction in their passage. Their victims are the Asrai Tundrians the Nagas and Gadzhal.
Although the only ones that surprised by this attack are the Tundarians almost all (except Azrai) have big losses. The fierceness of these creatures for chaos and destruction is so great that they don't understand neither friends nor enemies. Fortunately the madness that pushes them to destruction does not last long and after one day they return back to their island.
The Gatinho although not affected by the fury of the Elder ones, live a similar tragedy since several unexplained deaths begin to harvest them.
Babies are born dead, young Gatinho die from simple robust diseases,  from poisonings and other accidental deaths that put them in thought. The Older ones receive a strange message from the goddess that is probably the solution to their curse, the message urges them to go to the area with the four numbers and 4 9 2 9. Gatinhos are trying to discover it.
The fury of the Great elder ones as well as the problems that the fairy dragons create are angering the Gadzhal making them ask for blood and vengeance. The answer is given to them by their goddess when she tells them to go south and attack the Ainur. The Ainur had not expected such a thing and the blow to them is great.
The Beaux are not prepared to deal with anything beyond their job, they don't want to tangle with the Asrai, especially after the onslaught of the Great Elder One that made them think it was a bad omen, let alone send the people to the Gatinhos as told to them by the Goddess.
The Gold Dragons begin, after the urgings from their God,  a hunt for demons in the Valley to the West, the victims are the Mercators & Tuaregs where dragons see in their faces what they hate most. The Mercators vainly try to convince them they are not the threat they imagine and try to escape the fury of the Dragons by fleeing to the Woods in the South (4717). The Tuaregs although having managed to convince the dragons that are not their enemies, the pride of the latter does not allow them to admit their mistake, something that causes the Tuaregs to flee too, to the South to escape (4517).
A little further south from there, the Ursines are enraged after receiving a divine vision and start with an army against the unsuspecting Seilians. What follows is a fierce battle with heavy casualties. The bloodshed temporarily stops after the great efforts of the Seilians for a truce but the Ursines army does not leave if they are not assured first for their good intentions, invoking the vision that their God sent them where the Seilians seemed to  want to destroy the Ursines.
The Apache and Navajo are trying to understand when the odor reaches to their God and if you eventually need to eat animal meat or not. The Apache end up leaving the blood and eyes to boil until it the stench is such that will have definitely reached their god. This perhaps was what infuriated some Ogres found in the territory hunting Isbears and and started raids against them.  The Navajo, fearing the punishment, the boil ,waiting without eating, until some divine sign. The Cherokee, on the other hand, understand that the vision of God hides a test and begin experimenting. Eventually end up that what is needed is a sacrifice. Finally the Fuccubus begin to approach the Navajo but their intentions are unknown at present.
The Children of the Sun and the Moon through looking at each other understand that they have several things in common, observe that they also have quite a few differences, but love for the same God keeps them close. Although the island is large the territory simply won’t suffice for all of them. Unless they spread they will definitely have problems in the future. Among them the Seuralvaroths begin to take shape and slowly become one with their society.
In the west drums of war from the Goblins reverberate throughout the Sierra. Εvocations to their goddess and screams of war accompany their raids against the Smithians. Although they have the upper hand in the fighting that followed the defenders show no signs of retreating and fight with passion the intruders.
The nearby Predators looking for preys to sate their appetites, after some quick scouting on their neighbours begin attacks on Nymphs and on Kenderlings who they consider to be appropriate candidates. The Nymhs are frightened from the sudden assault coupled with the use of magic and spread eastward, a team arrives to the Aranhas who believing that these are the Even Time lads for whom they were informed that  will come by their goddess, and another go at smithians. The smithians greeted amicably the Nymphs but were terrorized at the knews of the enemy in the West who uses magic.
The Kenderlings in defiance to the obvious danger of the superior enemy, not only choose the Defense tactic but counterattack head-on in a louder and better prepared enemy, something that brings them huge losses.
A little further west the tigerians listen to the call of their Goddess to leave for a place with rich hunting grounds for their tastes and huge quantities of fresh water. So they depart for the South going there she indicates (1425).
The Sirines though a little muddled with what the should eventually make with the seaweed, see that some possible intelligent prey has arrived on the region, the Eldarians, who moved to the coast quite pointedly to locate the Sirines. The purpose of Eldarians was spread them something that they manage to accomplish.
A bit further south the Lycans while searching for prey trace the Time benders in the North and start a full raid believing that it is an easy opponent. The surprise fails miserably. The Time  Benders learned in prophetic visions of the upcoming raid and prepare with ranged weapons, magic & fire a robust defense against the would-be Raiders. The Lycans unprepared and disadvantaged dispersed in the surrounding areas. The eruptive nature combined with the failure, creates domestic problems. Time benders although having the advantage for counterattack , elected(perhaps correctly) not to make such a move while waiting for a  tip from their goddess for their next move.
West from there the Pictsies are trying to ride Fairydragons and despite the difficulties and serious accidents they do not put down. Ultimately, with the urging of women they send representatives with more conventional means for a first acquaintance with the neighbors.
The Morgoths blended with their Wind Dryads Nudies and then with Airdominers poisoning their minds with hatred and discord. The conditions begin to intensify and despite the fact that the Dryads Wind were trying keep the peace, the Morgoth plan seems to run seamlessly and with  not rationale . The glass will soon overflow when Pictsies, taking advantage of the fuss with their neighbours begin to steal food something that is perceived by the Nudies and so the war breaks out.


Finally I should mention that in the story you will only see what was worth mentioning. The rest of the races do not do anything important enough to add to the story but that does not mean they don’t exist or that they are not living peacefully.

avatar
Sanguine
Technomancer

Join date : 2017-08-28

View user profile http://primalchaos.forumgreek.com

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum