First Spring New Dawn

Go down

First Spring New Dawn

Post by Caranthir on Sun Oct 29, 2017 6:34 pm

Η εποχή της άνοιξης  ερχόταν πάντα για να γιατρέψει τις πληγές του χειμώνα στην φύση και να προετοιμάσει τον κόσμο για το καλοκαίρι, αυτός ο χειμώνας όμως ήταν αρκετά βαρύς γιατί ο ακόμα και ο απόηχος του ήταν αρκετός για να μην αφήσει την άνοιξη να κάνει την δουλειά της.
Ξεκινώντας από τα δυτικά αυτή την φορά στο βόρειο κομμάτι της ηπείρου η αναστάτωση καλά κρατεί. Τα smithians δεν φαίνονται να έχουν καμιά όρεξη να παρατήσουν την μάχη με τους εισβολείς. Οργανώνονται λοιπόν, κατασκευάζοντας αμυντικές οχυρώσεις, όπλα και παγίδες , μετατρέποντας το βουνό σε ένα απροσπέλαστο φρούριο, παράλληλα πείθουν τις νύμφες να στείλουν εκπροσώπους στις γειτονικές φυλές αναζητώντας συμμάχους για την μάχη που δίνουν, προσπαθώντας να εκμεταλλευθούν την διπλωματική τους φύση . Οι νύμφες, αν και δεν είναι πρόθυμες αρχικά για κάτι τέτοιο, γρήγορα πείθονται και έτσι μια ομάδα από αυτές και λίγους smithians ξεκινούν προς τις γύρω περιοχές.
Πρώτοι στον δρόμο τους είναι οι Aranhas. Οι Aranhas αν και νιώθουν ότι το μέρος τους έχει γεμίσει με ξένους δεν νιώθουν ότι καταπατούνται τα κυριαρχικά τους δικαιώματα καθώς βλέπουν ότι οι smithians και οι νύμφες σέβονται την περιοχή τους. Η διπλωματική φύση των Nymphs και η απειλή των εχθρών στα νοτιά δεν είναι όμως αρκετοί λόγοι  για να πείσουν τα Aranhas να αναλάβουν δράση και περιορίζονται στο να προσφέρουν βοήθεια σε όποιον πρόσφυγα αναζητήσει καταφύγιο στην περιοχή τους .
Επόμενος σταθμός της αποστολής είναι τα Kenderlings. Τα μικροκαμωμένα και γεμάτα αυτοπεποίθηση αυτά ανθρωπάκια υποδέχονται με χαρά την διπλωματική αποστολή αλλά δεν είναι διατιθέμενα να συνάψουν συμμαχία αφού όπως λένε μπορούν και μονοί τους. Συγκεκριμένα τους εξιστορούν τις μεγάλες μάχες που έδωσαν με τον πανούργο εχθρό ( περιγράφοντας τους τους Predators) που κατέβαινε από τα βορειοδυτικά και πως κατάφεραν να τον διώξουν μια και καλή πίσω στο λαγούμι του. Η μόνη ανησυχία τους πλέον είναι κάτι παράξενα πλάσματα που κάνουν έντονο θόρυβο ( Ticks) αλλά θα βρουν και για αυτό μια λύση .
Μέτα τα Kenderlings η αποστολή μας φτάνει στα Tins & Kers, τα μικροσκοπικά αυτά πλάσματα αν και αρκετά τρομαγμένα από την κατάσταση γύρω τους δείχνουν αρκετά πρόθυμα να βοηθήσουν αλλά μόνο με πληροφορίες καθώς η μάχη δεν είναι ο τομέας εξειδίκευσης τους. Για αρχή τους ενημερώνουν για μια επικίνδυνη φυλή στα ανατολικά ( Fuccubus) που παρακολουθούν και επίσης για κάτι πλάσματα που λειτουργούν ως εξαιρετικός συναγερμός ( Ticks) αλλά δεν ξέρουν πως να τα μετακινήσουν.
Τελευταίος σταθμός της αποστολής είναι οι Time lads. Εκεί όμως η αποστολή μας έρχεται αντιμέτωπη με ένα αρκετά άσχημο θέαμα, όλος ο καταυλισμός διαλυμένος, πουθενά όμως  ίχνος μάχης, μόνο λεηλασίας. Το όλο θέαμα ξυπνάει μνήμες τρόμου στις νύμφες καθώς τα απομεινάρια της μανίας των predator είναι διάχυτα σε όλο το μέρος,  έτσι η αποστολή ξεκινάει το ταξίδι της επιστροφής άρον άρον.
Μέρες νωρίτερα  οι time lads ακολουθώντας της εντολές τις θεάς τους έφυγαν όπως όπως για την περιοχή που τους υπόδειξε (1925) προσπαθώντας να ξεφύγουν από τους Predators. Οι Predator από την άλλη φτάνοντας όπως τους πρόσταξε η θεά τους στο μέρος όπου ζούσαν μέχρι πρότινος οι time lads δεν βρίσκουν τίποτα, αν και αρκετά διαβασμένοι η προσπάθεια τους να ακολουθήσουν τα ίχνη τους πέφτει στο κενό καθώς τείνονταν από τα τεχνάσματα και την πανουργία των time lads. Οι predators μη καταφέρνοντας να φέρουν εις πέρας την αποστολή της Θεάς τους ξεσπούν τον θύμο τους σε ότι άφησαν πίσω τους οι time lads.
Πίσω οι εναπομείναντες διάσπαρτες νύμφες λαμβάνουν ένα θεϊκό μήνυμα να συσπειρωθούν σε ένα ήσυχο μέρος ανατολικά από τις Aranhas (1831) πιστεύοντας ότι εκεί θα είναι ασφαλείς.
Οι Goblins ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες της Θεάς τους μέσω του ηγέτη τους, αποφασίζουν να αλλάξουν θήραμα και να κυνηγήσουν Nymphs , ένα πλάσμα λιγότερο μαχητικό και ποιο πλούσιο σε  θρεπτικές ουσίες. Για να πάνε όμως εκεί που τους υπόδειξε η θεά τους έπρεπε να περάσουν από τα οχυρωμένα βουνά κάτι που τους έφερε άσχημους μπελάδες. Απροετοίμαστοι όπως ήταν για κάτι τέτοιο , πέφτουν στις παγίδες και τις ενέδρες των smithians, αναγκάζοντας τους να συνεχίσουν την μάχη μαζί τους άλλα αυτή την φορά με στρατηγικό μειονέκτημα. Οι smithians έχοντας πιάσει αρκετούς από τους εχθρούς τους προσπαθούν να βρουν μια λύση στο πως τι θα τους ταΐσουν αφού είναι όλοι cannibals.

Λίγο πιο ανατολικά από εκεί μια ομάδα από Tuaregs καθοδηγούμενοι από τις εντολές της Θεάς τους, καταφτάνουν στους πρόποδες των βουνών αναζητώντας ένα φυτό (snow white's dream) για εμπορική αξιοποίηση. Εκεί συναντάνε τις Fuccubus που φαίνονται αρκετά πρόθυμες να βοηθήσουν τους Tuaregs σε αντάλλαγμα να την γνώση για την αξιοποίηση αυτού του φυτού.
Λίγο ποιο νότια οι tigerians αν και καχύποπτοι, δέχονται από μια ομάδα Eldarians, που επέστρεφαν στο καταυλισμό τους,  να τους δώσουν φρέσκο νερό και πληροφορίες για το πως θα κυνηγήσουν αποτελεσματικά ένα εξαιρετικό θήραμα με το όνομα “Sirines” , κινώντας τους την γαστρονομική τους περιέργεια. Οι Sirines αν και ακολουθούν τις συμβουλές του θεού τους για ανασυγκρότηση και αναζήτηση των ζωόμορφων πλασμάτων που πλησιάζουν την περιοχή τους έχουν αρχίσει και ανησυχούν για την εξάπλωση των παράξενων φυκιών που υπάρχουν εκεί αναζητώντας μια λύση στο πρόβλημα αυτό. Λίγο όμως οι παροτρύνσεις των Eldarians λίγο η φύση και οι γαστρονομικές προτιμήσεις  των δυο αυτών φυλών φέρνουν  μια σύρραξη μερικών ημερών μεταξύ τους ξεκινώντας από ένα βράδυ υπό το φως της πανσελήνου όπου καποιοι Tigerians πεφτουν θύματα της μαγευτικής μελωδίας των Sirenes. Ίσως την επόμενη φορά οι tigerians να ακούσουν τις συμβουλές των Eldarians και να είναι πιο προετοιμασμένοι.
Νότια από εκεί , οι Morgoths πείθουν μια μεγάλη ομάδα από AirDominers σε ένα ταξίδι αναζήτησης της γης της επαγγελίας, ένα μέρος όπου εκεί θα του δέχονται πραγματικά για αυτό που είναι, Οι Airdominers παρερμηνεύοντας τα λόγια του θεού τους να παραμείνουν με τα αδέρφια τους πιστεύουν ότι έτσι πρέπει να κάνουν , και ξεκινάνε για εκεί περίπου 200 Morgoths μαζί με 450 Airdominers. Οι υπόλοιποι morgoths μένουν πίσω για να μην εγείρουν υποψίες από τους υπολοίπους.

Παράλληλα στην περιοχή εμφανίζονται δυο ομάδες φανατισμένων πιστών από Nudies και Wind Dryads που έχουν σκοπό να εξαγνίσουν το μέρος από την παρουσία των Morgoths, οι προσδοκίες τους όμως δεν καλύπτονται από τον αριθμό morgoths που βρίσκουν καθώς αρκετοί από αυτούς έχουν φύγει είτε περνάνε με επιτυχία τις δοκιμασίες που τους βάζουν. Οι Sybils εκεί κοντά δέχονται την κατάρα του Θανάτου, αρκετός κόσμος πεθαίνει από  δηλητηριώδη μανιτάρια που μάζεψαν κατά λάθος κάποιοι αγρότες μπερδεύοντας τα με άλλα κοινά και φιλικά προς κατανάλωση.

Ανατολικά από εκεί, μια αφύσικη για την περιοχή , τρομαχτική χιονοθύελλα συνοδευόμενη από ισχυρούς άνεμους πλήττει τους Time benders οι οποίοι είχα μόλις ξεκινήσει τις ετοιμασίες να φύγουν για τον βορρά . Οι άσχημες καιρικές συνθήκες δεν πτοούν τους time benders όμως να συνεχίσουν προς τα εκεί που τους επέδειξε η θεά τους παρά τις κακουχίες. Παράλληλα οι Lycans βρίσκουν την ευκαιρία, θεωρώντας ότι αυτή η κακοκαιριά είναι καλός σύμμαχος, να πάνε στους καταυλισμούς των time benders και να τους κλέψουν προμήθειες και άλλα υλικά που είδαν να  αφήνουν πίσω τους φεύγοντας  για να βρουν μόνο απομεινάρια μαγείας την ψευδαίσθησης.
Στην ανατολική ήπειρο τα πράγματα δεν εξελίσσονται και τόσο καλά, στο βορρά οι μανιασμένοι Great elder one's κάνουν πάλι την εμφάνιση τους με την αρχή της Άνοιξης, θύματα τους οι Gadzhal, Nagas, Gatinho Ainur Verndari & Asrai, καθώς μετά από εντολή τους θεού τους μια μεγάλη ομάδα περίπου 500 κατεβαίνουν προς τα νότια.
Οι Ainur παίρνουν το μήνυμα της Θεάς τους και όπως όπως ξεκινάνε να φύγουν προς τα νότια για να αποφύγουν τα Gadzhal περνώντας πάνω από τα βουνά ( 5227), η επιδρομή όμως των Great elder one's του βρίσκει καθόδων και απροετοίμαστους και το πλήγμα είναι μεγάλο.
Οι Nagas αν και είχαν προετοιμαστεί να αντιμετωπίσουν τον εχθρό η προσπάθεια τους δεν απέδωσε κάτι που αρχίζει να φέρνει μεγάλη σύγχυση και ανησυχία ανάμεσα τους.
Οι Gatinho στην πρώτη τους επαφή με τα great elder ones δεν αιφνιδιάζονται και κατατροπώνουν τον αντίπαλο κάτι που τους εξυψώνει το ηθικό. Η μεγάλη αυτή νίκη θεωρείτε καλός οιωνός και έτσι , ακολουθώντας τις εντολές τις θεάς τους, ξεκινάνε για ένα καλύτερο μέρος στα ανατολικά  (4828)
Οι  Gadzhal αν και δίνουν μεγάλη μάχη με τα Elder ones, χάνουν αρκετό κόσμο και έτσι κινούνται νότια να βρουν τα Verndari όπως τους υπόδειξε η θεά τους για να τραφούν, καθώς μια ομάδα από Asrai τους παρακολουθεί προσεκτικά. Εκεί οι Verndari αν και ξαφνιάζονται από την επίθεση αυτή και ενώ έχουν περάσει ήδη μια μάχη με τους Great elder one's δεν πιάνονταν τελείως  απροετοίμαστοι και καταφέρνουν να απωθήσουν τους Gadzhal αποτελεσματικά.

Οι Les Beaux δέχονται τελικά να συνεργαστούν με τους Asrai καθώς οι επιθέσεις γίνονται όλο και πιο συχνές καθώς και πρόσφατα δέχτηκαν μια μεγάλη επιδρομή από Tundarians κλέβοντας τους πολλά εργαλεία , φαγητά και άλλα αγαθά. Οι Asrai προσπαθούν μέσα σε όλα αυτά να φέρουν στην περιοχή τους τα Fairy Dragons άλλα χωρίς αποτέλεσμα.
Λίγο πιο δυτικά από εκεί οι Cherokee ξεκινάνε να θυσιάζουν άτομα στο όνομα του θεού τους πιστεύοντας πως αυτή είναι η απάντηση στη δοκιμασία που τους έβαλε.
Νότια από εκεί οι δράκοι επανέρχονται στις φυσιολογικές τους συνήθειες, αναζητώντας τροφή σε μη νοήμον πλάσματα της ατελείωτης σαβάνας στα δυτικά τους, οι εντολές του θεού τους να μην αγγίζουν την νοήμων ζωή που κατοικεί εκεί δεν εισακούγεται από όλους και έτσι κάποιοι Cervos πέφτουν θύματα των ορέξεων τους.
Οι Apache ξεκινάνε να απομακρύνουν τα Isbears μακρυά από του Ogres σε μια προσπάθεια τους αποθαρρύνουν κάτι που έχει αντίστροφα αποτελέσματα καθώς οι Ogres μπαίνουν όλο και πιο πολύ στις περιοχές τους διεκδικώντας με αρκετό πείσμα αυτό που ήρθαν να πάρουν. Αρκετοί Apache αιχμαλωτίζονται  κατά την διάρκεια των μαχών.
Οι Navajo αγνοούν τις εντολές του θεού τους για μετακίνηση, πέρασαν ένα δύσκολο χειμώνα παρέα με άχρηστα άλογα που δεν τους χρησιμεύουν σε τίποτα και έτσι βρίσκουν παρηγοριά  στις Fuccubus γιατί εκεί ξεχνάνε για λίγο τις ιδιοτροπίες του Θεού τους.
Λίγο πιο νότια η μάχη σταματάει , οι Seilians προσφέρουν σαν δώρα κερί & μέλι στους Urshines οι οποίοι μετά την εντολή του θεού τους αποχωρούν αποδίδοντας τιμές στους πεσόντες των Seilians ως δείγμα συμφιλίωσης καθώς επιστρέφουν στον καταυλισμό τους.
Εκεί κοντά οι Tuaregs ξεκινάνε ένα ταξίδι για να βρουν μια αδερφική φυλή τους όπως τους ενημέρωσε η θεά τους για να πορευθούν μαζί αφού μοιραζόμαστε κοινές αντιλήψεις. Το ταξίδι τους είναι ήρεμο και έτσι σύντομα φτάνουν εκεί που ήθελαν με τους Mercators να τους καλωσορίζουν θερμά.
Οι Children of the moon and the sun αποφασίζουν ότι πρέπει να χωριστούν. Οι κάστες των  Sorceres και των Skalds προσεγγίζουν τα Seuralvaroths και τους προτείνουν να συνεργαστούν με την έννοια του αφέντη - κατοικίδιου και για  αντάλλαγμα να τους παρέχουν τροφή και στέγη. Τα Seuralvaroths δέχονται με χαρά. Παράλληλα όμως σοβαρές εντάσεις δημιουργούνται ανάμεσα στην ηγεσία για το ποιες περιοχές θα πάρει κάθε κάστα, κάτι που οδηγεί σε ανοιχτή αντιπαράθεση μεταξύ των αρχηγών. Μέσα στην αναστάτωση των μετακινήσεων ένα τραγικό γεγονός συγκλονίζει τις κάστες. οι Sisters of Mercy βρίσκονται δολοφονημένες.
avatar
Caranthir
Weaver of Stories

Join date : 2017-09-01

View user profile http://www.xnxx.com

Back to top Go down

Re: First Spring New Dawn

Post by Sanguine on Mon Nov 06, 2017 2:47 am

Spring has always been there to heal nature from the scars of Winter and prepare the world for the Summer. Still, this Winter was too dark for Spring to manage.

Starting from the West this time, in the Northern lands the turmoil doesn’t stop. The Smithians don’t seem to have any thoughts of quitting the battle with the intruders. They  get organized, they build barricades, they craft  weapons and  lay traps, turning their mountain into an unapproachable fort. At the same time they  convince the Nymphs to send representatives to the neighboring races, due to their diplomatic nature,  in search of allies to help them with their battle.  The Nymphs, though not really eager to do so  at first, they send a group of representatives, accompanied by a group of Smithians, to the nearby races.
Their first encounter is with the Arachnas. Though the Arachnas don’t like seeing strangers in their lands, the Smithians and the Nymphs show respect and the territorial instinct of the Arachnas is not awakened.  The Nymphs’ diplomatic nature and the threat of an enemy from the South are not enough for the Arachnas to be convinced into taking action, but they make sure to treat all refugees that seek shelter in their region.
Next stop the Kenderlings. These small but bursting with confidence little lads, welcome the diplomatic mission but they don’t seem willing to get into an alliance of any sort since they feel very capable to manage by themselves!  They tell the stories of how they fought a cunning enemy (Predators) that came from the Northwest and how they sent them running back to where they came from.  Their only worry is some strange creatures that tick all the time and quite loudly (Ticks), but they believe they’ll figure it out.
After the Kenderlings they reach the Tins & Kers , that even if thy are tiny and quite frightened by the whole situation they seem eager to help but only by providing information since they are not made for battle. Firstly, they inform the diplomatic mission of some dangerous race they are keeping an eye on,  on the east (Fuccubus)  and about some ticking creatures (Ticks) that work as an alarm, but they don’t know how to move them.
Their last stop is the Time Lads. The sight is terrible, the camp is destroyed, but there is no sign of battle, only signs of a raid. The sight awakens terrible memories to the Nymphs as they see the remnants of the Predators’ rampage, so they decide to return to their people as soon as possible.
Days earlier, the Time lads, following the orders of their Goddess, they left as quickly as they could and headed to the place she indicated (1925), trying to avoid the Predators. The Predators on the other hand, they followed their own Goddess’ orders and reached the empty camp of the Time Lads.  They try to track the Time lads but they only manage to fall into traps and eventually loose them.  Knowing how they got tricked and how they failed their Goddess the Predators fall into a rampage, destroying all that is left of the Time lads’camp.
The few scattered Nymphs, receive a divine message to meet east of the Aranhas (1831) where they can believe they will be safe.

The Goblins follow the orders that their Goddess gave to their Leader, and decide to switch prey and go after the Nymphs that are not aggressive or able to fight and are very nutricious. Still, to reach them, they had to go through the fortified territory of the Smithians. They are caught flat-footed by the traps of the Smithians and they end up engaging with them, yet again, only this time in a disadvantageous position.  The Smithians catch a lot of prisoners, but they find it quite troublesome that  they cannot feed them since they are cannibals.

East from them , a Tuareg team, lead by their Goddess, they reach the base of the mountains reaching for a plant (Snow White’s Dream) for commercial use. There they meet the Fuccubus that seem eager to help  in exchange for the knowledge of how they can make good use of it.
North from there the Eldarians welcome a group of Tigerians who, though suspicious, they accept the hospitality. The Eldarians offer them fresh water and information about how to hunt an exceptional prey called Sirines, thus triggering their gastronomic curiosity.  The Sirines, even though they follow their God’s advice to regroup and look out  for humanoid creatures that approach their territory, they really worry about the uncontrolled growth of the seaweeds and they are trying to find a solution.  However, due to the encouragement of the Eldarians  and the gastronomic  preferences of the two races, they engage into a fight that lasts for days. Everything started under the light of the moon, when a few Tigerians fell prey to the Sirines’ majestic singing. Maybe now the Tigerians will listen to the Eldarians’ advice and be better prepared next time.

North of there, the Morgoths convince a large group of AirDominers to start a quest for the promised land, a place where they will really be accepted for who they are. The AirDominers misinterpret  their Godess’ word to stay united, they believe the Morgoths and thus 450 AirDominers and 200 Morgoths. The remaining Morgoths remain with the rest of the race as not to rise suspicions.

At the same time two teams of fanatics rise amongst the Nudies and the Wind Dryads seaking to purge their homes from the presence of the Morgoths, but they don’t manage to find enough Morgoths to meet their expectations, since most of them manage to pass the trials.
The Curse of Death falls upon the Sybils and many of them die from poisonous mushrooms that they’d mistaken for edible ones.


On their East an unnatural and terrifying snowstorm befalls upon the TimeBenders that had just starting preparing to leave for the North. But the weather doesn’t stop them and they manage to start their trip to where their Goddess told them to go. At the same time the Lycans, find the storm to be a great chance for them to raid the camps of the Time Benders of rations and other materials left back from them, only to find that it was all an illusion.
On the Eastern Lands things don’t go really well. On the North , the Great Elder Ones appear again at the start of Spring, with their victims being the Gazdhals, the Nagas the gatinhos, the Ainur , the Verndari and the Asrais. A group of 500 Great Elder ones travel South following their God’s orders.
The Ainur receive a message from their Goddess and try to fly south over the mountains to avoid the Gazdhals (5227), but the Great Elder Ones’ raid finds them midway and since they were unprepared, their loses were great.
The Nagas, also suffered great loses, even though they were prepared. Frustration and concern start to spread among them.
The Gatinhos are prepared for them and they manage to defeat them, something that rises their spirits. This victory is considered a good omen and so they continue to follow their Goddess’ orders to find a better place on the West (4828)
The Gazdhal even though they give a good fight, they have many loses and they move to find the Verndari ,following their Goddess’commands, and feed. There the Verndari, though caught off guard and still regrouping from the fight with  the Great Elder ones, they manage to drive them off.


The Beaux agree to co operate with the Asrais since the attacks with the Great Elder ones get more and more often, and since they got raided by the the Tundrians, loosing food tools and other equipement. The Asrais try to bring the fairydragons to their place but they don’t manage.
West of there, the Cherokees start to sacrifice their own people in the name of their God , believing that this is the answer to His trial.
South of there the dragons return to their usual non sentient prey in the endless savanna and though their God gave them strict instructions to not consume sentient creatures, they still hunt some Cervos.  
The Apache manage to move the Isbears away from the Ogres in an attempt to discourage them, but they get the opposite results since the Ogres get deeper and deeper into their territory , claiming it with tenacity. Many of the Apache get captured during the fight.
The Navajo refuse to follow their God’s orders to move. They had a hard winter along with some good for nothing horses and they seek comfort in the arms of the Fuccubus, where they can forget their God’s  whims for a while.
South of there the battle ends when the Seilians offer gifts of honey and wax to the Ursines who , following their God’s orders, they depart for their camp, after offering tribute to the fallen Seilians as a symbol of their new friendship.
Near them, the Tuaregs start a journey to find a sister tribe, informed by their Goddess, and to travel together since they share common beliefs. Their journey is uneventful and soon they reach their destination with the Mercators welcoming them with open arms.
The Chldren of the moon and the sun decide to split. The casts of the Sorcerers and the Skalds contact the  Seuralvaroths and propose to keep them as pets in exchange for food and housing. The Seuralvaroths agree happily with the terms. At the same time the Leaders of the casts fight intensely about who gets which territory and that leads to a collision between them.  In the midst of this fight and the population displacement a tragic event  shakes the casts. The Sisters of Mercy are found murdered.  avatar
Sanguine
Technomancer

Join date : 2017-08-28

View user profile http://primalchaos.forumgreek.com

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum