First Autumn , Silence before storm

Go down

First Autumn , Silence before storm

Post by Caranthir on Mon Nov 13, 2017 12:25 am

Αποδιοργανωμένα υποδέχονται το χειμώνα τα Snow Feys, τα οποία έχουν επηρεαστεί βαριά από την ξαφνική απώλεια του αρχηγού τους. Η υπερφυσική τρέλα που χτυπά με κάθε νέο φεγγάρι φαίνεται να ξεφεύγει και να πλήττει όλο και περισσότερα Snow Feys. Το ηθικό τους έχει πέσει αρκετά χαμηλά.
Πιο κάτω αναρχικές μερίδες έχουν αρχίσει να τρομοκρατούν τα κυβερνητικά στελέχη των Goblins. Έντονες διαμαρτυρίες έχουν εκφωνηθεί από Goblins που πιστεύουν ότι η αρχηγεία ανήκει στους ίδιους. Στο μεταξύ οι Predators συνεχίζουν την αναζήτηση για καλύτερο κυνήγι έχοντας αποφασίσει να επιτεθούν σε κοινό μέτωπο με τα Goblins στους Sminthians. Δυστυχώς όμως η συνεργασία αυτή αποβαίνει προβληματική πριν ακόμα ξεκινήσει καθώς οι αναρχικές μερίδες καθώς και η έλλειψη υπομονής των Predators επιδεινώνει τις προσπάθειες τους. Οι οχυρώσεις των Sminthians είναι άλλο ένα δύσκολο σημείο στο οποίο κολλάει η επίθεση αλλά οι ευρηματικές ιδέες των Predators αποβαίνουν αποτελεσματικές. Χρησιμοποιώντας καπνό και φωτιά ξετρυπώνουν τα μικρά ποντίκια από τις θέσεις κάλυψης. Πολλά από αυτά πιάνονται αιχμάλωτοι αλλά στη συνέχεια απελευθερώνονται. Μια γρήγορη καταμέτρηση όμως δείχνει ότι υπάρχουν απόντα ποντίκια. Οι φουσκωμένες κοιλιές των Predators δίνουν ένα στοιχείο για τη μοίρα τους.
Μια νέα ασχολία έχουν ανακαλύψει τα παιδιά των Predators και δεν είναι άλλη από τα Tin & Kers. Tin & Kers διακοσμούν το σπίτι ΚΑΙ ψυχαγωγούν τα παιδιά! Tin & Kers η πεντανόστιμη λιχουδιά.

Πολλές άλλες φυλές έχουν αρχίσει να εδραιώνονται στις περιοχές τους. Τα Nymphs, οι Tigerians και οι Time Lads φαίνεται να έχουν διαλέξει τη μικρή γωνιά στον κόσμο για να αποκαλούν σπίτι. Μικροί καταυλισμοί έχουν αρχίσει να δημιουργούνται με πιο στιβαρά σπίτια να κατασκευάζονται. Σίγουρα θα προσφέρουν ένα καλύτερο καταφύγιο στον επερχόμενο χειμώνα.
Παράλληλα 2 φυλές που έχουν προσφέρει αρκετή ζεστασιά η μία στην άλλη έχουν αρχίσει από κοινού να εξερευνούν τις περίεργες ιδιότητες ενός φυτού που βρίσκουν σε αφθονία γύρω τους, το λεγόμενο Snow White’s Dream, αν και αρκετοί πεθαίνουν στην προσπάθεια τους αυτή τα αποτελέσματα τις έρευνας είναι θετικά, σε λίγο καιρό θα χουν μια καλή εικόνα για το τις ιδιότητες αλλά και τον τρόπο διάδοσης του.
Τον τελειωμό ενός δύσκολου ταξιδιού αντικρύζουν οι Time Benders καθώς φτάνουν σε ένα μέρος που φαίνεται να μπορεί να υποστηρίξει μια αφθονία ζωής. Με λίγη τύχη θα μπορέσουν εδώ να αναπτυχθούν και να δουν ένα πιο ευοίωνο μέλλον. Λίγο πιο ανατολικά έχουμε και τους Sandmen που φαίνεται να επιζητούν τη σκληρή ζωή της ερήμου. Έχοντας καταφέρει να αναγνωρίσουν τα περισσότερα αρνητικά που προσφέρει η καυτή άμμος κάτω από τα πόδια τους έχουν ανακαλύψει ότι μπορούν να αντλήσουν και πολλά θετικά ακολουθώντας τη νομαδική ζωή εκεί. Μπορεί να μην έχουν ένα σταθερό σπίτι κάθε βράδυ αλλά φαίνεται ότι με τη ζωή που ακολουθούν καταφέρνουν και ευημερούν.

Νότια η χαμένη ομάδα των Lycans βρίσκει τελικά το δρόμο της καθώς οι ιχνηλάτες καταλάβαν επιτέλους ότι οι χάρτες που χρησιμοποιούσαν ήταν ανάποδα. Το reunion party ήταν φαντασμαγορικό και θα έψηναν μέχρι και Time Bender αν μπορούσαν μονάχα να τους βρουν. Φυσικά όπως σε κάθε party υπάρχουν και κατεστραμμένοι που θέλουν ντε και καλά να στη χαλάσουν. Πνεύματα αντιλογίας εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους για τη μέχρι τώρα πορεία της φυλής τους ωστόσο το θέμα έληξε και δεν προχώρησε παρακάτω.
Παραδίπλα μεγάλες εντάσεις δημιουργούνται ανάμεσα στις Wind Dryads και τους αόρατους εχθρούς τους. Αυστηροί έλεγχοι γίνονται καθημερινά προς αναζήτηση των Morgoths. Ταυτόχρονα φανατικές ομάδες φονταμενταλιστών αρχίζουν και κηρύττουν την ανωτερότητα της Avian Race. Η θεωρία όμως περί υπεροχής της Avian γυλής σύντομα καταρρίπτεται μετά από συμπλοκές με τους όχι και τόσο Avian Morgoths. Στο μεταξύ οι Morgoths εξαπλώνουν τα δίχτυα επιρροής τους καταφέρνοντας επιτυχώς να φυτέψουν δικούς τους ανάμεσα στις παρατάξεις των ιεροεξεταστών των Nudies πείθοντας τους ότι οι Airdominers είναι φίλοι των απίστων. Οι Nudies συνεχίζοντας τις σφοδρές βασανιστικές τους εξαρθρώσεις αποφασίζουν να λάβουν πολεμικές προετοιμασίες. Οι εντάσεις όμως δεν κλιμακόνονται περαιτέρω . Την ίδια χρονική στιγμή οι Airdominers έχουν αποφασίσει να ανοίξουν τα σύνορα τους για όσα Nudies θέλουν να αναζητήσουν άσυλο από τις παραπάνω διώξεις, αρκεί να μην υπάρξει κάποιο ενδεχόμενο να κλιμακωθεί η  βία. Τέλος μια ομάδα Morgoths και Pictsies κατεβαίνει προς αναζήτηση των Nudies καθώς πληροφορίες τους λένε ότι έχουν ανάγκη από δεξιοτέχνες με τα μέταλλα. Μια ακόμα ομάδα κατευθύνεται προς τους Earnans προκειμένου να δανειστούν μέταλλα.
Λίγο πιο νότια το ταξίδι των Morgoths με την ομάδα των Airdominers ,που κατάφεραν να αποσπάσουν, φτάνει στο τέλος του. Η βουνοπλαγιά , το δάσος αλλά και το το ηφαιστειογενες νησί στα βόρεια  μοιάζουν ιδανικά για να δημιουργησουν την ειδυλλιακή  ερωτική φωλίτσα αυτών των δυο φυλών.
Στην άλλη μεριά του κόσμου οι Great elder ones πιστοί στο ραντεβού τους με την τρέλα ξεκινάνε τις επιθέσεις σε όλους όσους είχαν την ατυχία να βρεθούν μπροστά τους.
Πρώτοι στον δρόμο τους είναι είναι οι Ainur. Οι Ainur με πολύ καλή συνεννόηση,την καθοδήγηση της Θεάς τους και λίγη τύχη καταφέρνουν και αποφεύγουν την μανία αυτών των ,κατά τα άλλα καλόκαρδων, γιγάντων, δυστυχώς όμως o καταυλισμός τους δεν ήταν το ίδιο τυχερός και σχεδόν καταστράφηκε. Μαζεύοντας ότι απέμεινε και με τη σκέψη καρφωμένη σε καινούργιους τόπους μακριά από εδώ, διπλά σε γατομορφα πλάσματα και πέτρινους γίγαντες, ξεκινάνε να βοηθήσουν τους φτερωτούς φίλους τους να απαλλαγούν από τα προβλήματα που έχουν και να φύγουν όλοι μαζί.
Οι Nagas δεν ήταν και τόσο  τυχεροί, το χτύπημα των Elder ones με το πρώτο φως του ήλιου τους πιάνει απροετοιμαστους, η μάχη άνιση έχει ως αποτέλεσμα την  αποδιοργανωση τους. Μετα από αρκετές μέρες όμως καταφέρνουν και μαζεύουν τα σπασμένα κομμάτια τους και συνεχίζουν προς τα νότια.
Ούτε οι Gatinho περίμεναν την επίθεση, πίστευαν ότι εδώ θα είναι ασφαλείς και εν μερί είχαν δίκιο, αλλά δεν υπολόγισαν τον κίνδυνο που μετακόμισε στην λίμνη. Το ξαφνικό αυτό χτύπημα αν και το επέφεραν λίγα elder ones είχε αναλογικά σημαντικές απώλειες.
Οι Tundarians αν και τελείως απροετοιμαστοι για μια τέτοια επίθεση καταφέρνουν και αντιστεκονται σθεναρά , αν και χάνουν αρκετό κόσμο στην μάχη που δίνουν, τα κουφάρια των elder ones που διακοσμούν την είσοδο του χωρίου τους είναι ένα κάλο μήνυμα για πιθανούς επίδοξους κατακτητές.

Οι Beaux και οι Asrai δεν πιάνονται απροετοιμαστοι , η συμβουλές της θεάς τους αλλά και οι προετοιμασίες για αυτήν την επιδρομή καταφέρνουν και αποβαίνουν αρκετά αποτελεσματικά εργαλεία για να μειώσουν τις απώλειες στο ελάχιστο. Αν και οι Beaux δεν καταφέρνουν να αντεπιτεθούν το καταφέρνουν οι Asrai προκαλώντας αρκετές απώλειες στον εχθρό, ο απόηχος της μάχης βρίσκει του Asrai να αναρωτιούνται πως θα οργανώσουν ένα κοινό μέτωπο εναντίον των Elder ones.
Στην περιοχή των Verdari, μια ξαφνική και τεράστιας έκτασης πυκνή ομίχλη καλυβει απο άκρη σε άκρη το μέρος και συνάμα το οπτικό πεδίο οποίου είναι μέσα.
Για τον σεληνιασμό των elder ones όμως αυτό δεν αποτελεί εμπόδιο και έτσι η μάχη των Gadzhal με τους Verndari αποκτάει καινούργιο ενδιαφέρον. Η μάχη εκεί κρατάει για όλη την σεζόν σχεδόν, με αρκετές ανατροπές, την μια σεληνιαση να την διαδέχεται η άλλη ( των Verndari και των Gadzal) και με την άκαρπη προσπάθεια των Ainur να βοηθήσουν τους φτερωτούς φίλους τους . Στις μάχες αυτές κάνεις δεν ήταν σίγουρος ποιος πολεμούσε ποιον τελικά, η πυκνή ομίχλη δεν άφηνε και πολλά περιθώρια , το μόνο σίγουρο είναι ότι οι Verndari χρησιμοποιωντας την τηλεπάθεια τους και το προφητικό ταλέντο τους μείωσαν στο ελάχιστο τις απώλειες ενώ οι Gadzal με το lifesense κατάφεραν και σήκωσαν αρκετούς νεκροζωντανους.
Τελος οι elder ones επιτέθηκαν στους Δράκους. Οι πολεμιστές των δράκων όμως περίμεναν.... ήξεραν οτι θα έρθουν οι εχθροί τους και δεν αστόχησαν στην σκέψη αυτή. Με το πρώτο φως της ημέρας η μεγαλύτερη ορδή από τους μανιασμένους elder ones άρχισε να κατευθύνετε προς τα βουνά, οποιοσδήποτε άκουγε και μόνο τις κραυγές των πλασμάτων αυτών σίγουρα θα λιγοψυχούσε αλλά οι δράκοι...... οι δράκοι  περίμεναν αγέρωχου κοιτώντας τους να πλησιάζουν....Η μεγάλη μάχη που ξεκίνησε  έμελλε να κρατήσει όλη μέρα και όλη νύχτα  . Οι Δράκοι πολεμούσαν για να προστατευσουν τις οικογένειες τους και οι elder ones πολεμούσαν την τρέλα τους. Το πρώτο φως της δεύτερης μέρας βρήκε ένα ποταμό από αίμα , χρυσές φολίδες και καμμένα κεφάλια elder ones να κυλάει από τα βουνά προς την πεδιάδα και τους elder ones να υποχωρούν προς το νησί τους.....

Δυτικά από εκεί οι murlocks πειραματιζονται με μαγικά κόλπα, αρχίζουν σιγά σιγά να παίζουν με μικρά ξόρκια και όλα δείχνουν οτι σε λίγο καιρό θα μπορέσουν να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη μαγική παιδεία.
Κοντά τους οι Cherokee έρχονται σε επαφή με τους Mahokai , αν και διαφορετικές φυλές η χημεία μεταξύ τους είναι πολύ καλή κάνοντας τους δεύτερους να υποδέχονται αρκετά φιλικά και εγκάρδια τους ταξιδευτές από τον νότο, ως ένδειξη καλής φιλίας κάποιοι Cherokee προσκαλουνται να κάνουν μια βόλτα με τα  καράβια των Mahokai που μόλις τελείωσαν να κατασκευαζουν, ένα τεχνολογικό επίτευγμα ,όπως αναφέρουν οι Cherokee, που τους επιτρέπει να διασχίζουν μεγάλες θαλάσσιες αποστάσεις γρήγορα και κυρίως χωρίς να βραχούν .
Δυτικά από εκεί οι Sultsab καταφέρνουν να μαζέψουν διάφορα δηλητηριώδη φυτά από το δάσος στα βόρεια τους και να γεμίσουν τις αποθήκες τους για τον χειμώνα που έρχεται , ενώ πίσω από τα βουνά οι τα προβλήματα των Nurgloth συνεχίζουν υφίστανται, οι overminds έχουν απομακρυνθεί αρκετά σταματώντας την αναπαραγωγή τους.
Νότια οι πιστοί της Αζερια βλέπουν κάτι περίεργα οράματα και τα μεταφράζουν ως κακούς οιωνούς , μερικοί ακραίοι αρχίζουν και διαλαλούν ότι έρχεται το τέλος του κόσμου, το ατυχές συμβάν είναι η εμφάνιση των Navajo, γιατί κάποιοι τους συνδέουν με τα οράματα και κάποιοι ότι αυτοί τα έστειλαν, όπως και να έχει οι Navajio ως μη ευπρόσδεκτοι εκεί αναχωρούν για άλλα μερη, πρώτου  καλά καλά πάρουν μια ανάσα από το ταξίδι τους.  
Κοντά τους οι Fuccubus αρχίζουν και προσυλητιζουν τους Navajo που έμειναν πίσω. Οι ανήθικες μέθοδοι τους και οι περίεργες εντολές του θεού τους είναι οι βασικοί καταλύτες της απόσχισης τους από την πίστη τους.

Λίγο πιο δυτικά οι Earejins εργάζονται σκληρά για συνεχίσουν το μεγάλο σχέδιο που έχουν για την οχύρωση της περιοχής. Ταυτόχρονα μια μικρή ομάδα ταξιδεύει βόρεια προς αναζήτηση συμμάχων που θα συμβάλλουν στο μεγαλεπήβολο αυτό εγχείρημα. Η ομάδα αυτή καταφέρνει να έρθει σε επαφή με τους Tuaregs και Mercators. Οι αρχικές συνομιλίες φαίνεται να κυλάνε ομαλά, γεγονός που δίνει ελπίδες στους Earejins για το μέλλον.
Βόρεια από εκεί όμως οι Apache δεν ανέχονται άλλο τους καταπατητές και οργανώνονται εναντίον τους, οι Earejins που έτυχε να πάνε προς τα εκεί δεν τυχαίνουν και της καλύτερης αντιμετωπισης από τους ντόπιους κάτι που τους νευριάζει αρκετά. Η κατάσταση εκεί είναι αρκετά έκρυθμη από όλες της πλευρές και σίγουρα αν δεν γίνει κάτι θα ξεσπάσει μεγάλος πόλεμος κάποιοι πιστεύουν.
Τελος μια περίεργη εξάπλωση λυσσάς πλήττει τα Ursines, αρκετά από αυτά τα πλάσματα πεθαίνουν πριν προλάβουν οι γηραιοί να βρουν μια λύση στο πρόβλημα αυτό, ευτυχώς ως δια μαγείας η επιδημία αυτί αρχίζει και εξαφανίζετε προς το τέλος του φθινοπώρου αφήνοντας πίσω ένα μεγάλο αριθμό θυμάτων.
avatar
Caranthir
Weaver of Stories

Join date : 2017-09-01

View user profile http://www.xnxx.com

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum