Second winter, Blood on snow

Go down

Second winter, Blood on snow

Post by Caranthir on Mon Nov 20, 2017 12:29 am

Δεύτερος χειμώνας έρχεται με αρκετό ενδιαφέρον σε διάφορα μέτωπα.
Ξεκινώντας από τα δυτικά , οι snow feys στα βόρεια (1636)με τα από παρότρυνση της θεάς τους αρχίζουν να ετοιμάζονται για  εκκαθάριση άπιστων που βρίσκονται μέσα στην κοινωνίας τους. ο ίδιος ο αρχηγός τους αρχίζει και βλέπει παντού πιθανούς σφετεριστές της θέσης του. Στα αδερφακια τους όμως στα ανατολικά ( 2334) τα μηνύματα της θέας τους έρχονται να αμβλύνουν το αίσθημα της ανησυχίας που τους είχε πιάσει και κάποια πράγματα αρχίζουν να ομαλοποιούνται κυρίως στα κριτήρια διαδοχής των αρχηγών τους.( removed Unhappy debuff)
Λίγο πιο νότια , μια ομάδα Predators που πολεμούσε με τα smithians αναχωρεί για τους καταυλισμούς των Aranhas ως ανιχνευτές καθώς ένα στράτευμα από περίπου 1000 predator ξεκινάει από την βάσης τους για εκεί μετά την προειδοποίηση της Θεάς τους ότι τα πλάσματα αυτά ετοιμάζονται για επίθεση. Αν και οι ανιχνευτική ομάδα των Predators μπορούσε να προετοιμάσει τον στρατό για μια αιφνιδιαστικη επίθεση με της πληροφορίες που είχαν συλλέξει , ο αρχηγός των επιτιθεμένων προτίμησε κατά μέτωπο επίθεση. Αν και χωρίς το στοιχείο του αιφνιδιασμού ο πόλεμος που ξεκίνησε εκεί βρίσκει τους Predators με σαφές πλεονέκτημα και λιγότερες απώλειες προς το παρών.(war Debuff)

Νότια από εκεί το Avatar των Seuralvaroths κινητοποιώντας πέντε ομάδες των 200 ατόμων αρχίζει και κινείται βορειοδυτικά (1828)  σκοπό την παρακολούθηση των Fuccubus , Tuaregs και Kenderlings.
Οι Fuccubus σε συνεργασία με τους Tuaregs έχουν αρχίσει να μαθαίνουν πως καλλιεργείτε το snow white's dream και μερικά από τα θανατηφόρα μυστικά του όταν λαμβάνουν ένα μήνυμα από την Θεά τους ότι στα νοτιά τους οι Seuralvaroths τους φθονούν, έτσι μια ομάδα περίπου των 300 ξεκινάνε για τα νότια με άγριες διαθέσεις.
Δυτικά από εκεί ένας Στρατός 1200 eldarians κινείται Ανατολικά αναζητώντας μικροσκοπικά πλάσματα με μαγικές ικανότητες στα οποία πρέπει να δώσουν ένα μάθημα σύμφωνα με τις προσταγές του θεού τους. Στο δάσος οπού μπαίνουν πρωτοσυναντάνε  τους Time Lads οι οποίοι ταιριάζουν απόλυτα στις περιγραφές του θεού τους. Η στρατηγική προσέγγιση των πρώτων και η διπλωματία των δεύτερων αποτρέπουν έγκαιρα τα χειρότερα καθώς γίνεται αντιληπτό ότι δεν είναι αυτοί που πραγματικά ψάχνουν. Το στράτευμα συνεχίζει ανατολικά μέχρι που φτάνουν στα Seuralvaroths.
To στράτευμα των Eldarians βρίσκει τον καταυλισμό των Seuralvaroths σε μια πολύ ενδιαφέρουσα κατάσταση. Οι Fuccubus παρότι έχουν κερδίσει τον αιφνιδιασμό έχουν συνθηκολογησει με τα Seuralvaroths τα οποία στη συνέχεια επιδιώκουν να στρέψουν τις Fuccubus ενάντια στους Eldarians και το αντίστροφο. Το κόλπο παρότι στολισμένο με μαγεία δεν πείθει τους Eldarians που ξεκινάνε μια σφοδρή επίθεση στον αποδυναμωμένο καταυλισμό των Seuralvaroths.( war Debuff)

Νότια από εκεί οι time benders αγνοούν επιδεικτικά τις εντολές τις θεάς τους για να βρουν την γη της επαγγελίας στα δυτικά και ξεχύνονται όλο χαρά στο κυνήγι των Djinn rider runners που εμφανίστηκαν στα νότια τους. Αν και τα πλάσματα αυτά είναι αρκετά γρήγορα και δύσκολα στο να πιαστούν , οι time benders διασκεδάζουν την όλη διαδικασία και σε συνδυασμό με το κάλο φαγοπότι που τους προσφέρει το, πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, κρέας τους ξεχνάνε για λίγο τα βάσανα που τους έφεραν εδώ ( Prosperus Hunt Buff)
Ανατολικά τους μέσα στην καυτή έρημο , οι Sandmen έχοντας δαμάσει πλέον τα μυστικά της , αρχίζουν και χτίζουν ένα δίκτυο υπόγειας μετακίνησης γύρω από την λίμνη, καθώς προς το τέλος του χειμώνα βλέπουν από τα νότια τους να καταφθάνουν τα καραβάνια των Tuaregs.
Οι Earnans με ένα στράτευμα των 900 περίπου ξεκινάνε με μια άμεση κινητοποίηση προς τον οικισμό των Pictsies, για να πάρουν πίσω τα κλεμμένα όπως τους προτρέπει ο θεός τους. . Η αιφνιδιαστική πολιορκία πιάνει τους Pictsies εξ απηνής παρά τις ετοιμασίες των ανδρών και έτσι οι σοφές γυναίκες επιτάσσονται  για να βρεθεί μια ειρηνική λύση προσπαθώντας να εκτελέσουν κατά γραμμα την εντολή της θεάς τους που τους θέλει να μην μπλέκονται σε καμιά διαμάχη με κανένα λαό για κανένα λόγο. Ακόμα όμως και οι πιο σοφές Keldas δεν μπορούν παρά να γίνουν έξαλλες από τα νεύρα τους όταν μαθαίνουν ότι όχι μόνο δεν υπάρχει η εικοσαπλάσια ποσότητα μετάλλων που ζητάνε οι Earnans, έχει εξαφανιστεί ακόμα και η αρχική ποσότητα των “δανεικών” μετάλλων.  Οι Earnans δεν διατίθενται να λύσουν την πολιορκία τους έτσι απλά με λόγια και υποσχέσεις. Παρότι μόνο 900 η κινητικότητα τους αποτρέπει τις προσπάθειες των Pictsies να βρουν άνοιγμα στον κλοιό και έτσι οι μικροσυγκρούσεις οδηγούν σε πόλεμο. ( War Debuff)
Λίγο πιο νότια στην περιοχή των Nudies πλήττεται από ένα  μη σύνηθες καιρικό φαινόμενο το Cold wave . Τα Nudies αν και βλέπουν σε  όραμα τον επερχόμενο παγετό οι πρόχειρες ετοιμασίες που προσπαθούν να κάνουν δεν αρκούν για να τους προστατεύσουν. Morgoths την ίδια στιγμή θέτουν σε εφαρμογή ένα νέο σχέδιο, να αλλάξουν την μορφή τους σε Wind Dryads και επιτεθούν ανοιχτά σε Nudies μπροστά σε μάρτυρες. Η προφητική ικανότητα των Nudies και το γεγονός ότι έχουν κλειστεί σε ότι καταλύματα μπορούν δεν αφήνει το σχέδιο να κυλήσει ομαλά. Οι Morgoths αν και undead το κρύο τους επηρεάζει κανονικά , όχι φυσικά στον βαθμό που επηρεάζει τα Nudies. Condition Plagued by Cold Wave, Effect on Morgoths Half
Τα μέλη των Winged Truths επισκέπτονται τις αρχηγούς της φυλής και ξεκινάνε συγκροτημένα τεστ εκκαθάρισης στα οποία αυτή τη φορά οι Morgoths πιάνονται απροετοίμαστοι, οι συγκρούσεις που ακολουθούν δεν ευνοουν τους Morgoths καθώς υστερούν αριθμητικά . Αργότερα με προτροπή του θεού τους οι Wind Dryads ετοιμάζονται να στείλουν μια διπλωματική ομάδα στους Nudies αλλά με τον παγετό που επικρατεί, αποφασίζουν να περιμένουν την άνοιξη.
Οι Airdominers αποφασίζουν να αφήσουν τα προβλήματα στην άκρη και αφοσιώνονται στην αναζήτηση της εσωτερική τους τελειότητας. Αυτό αφήνει τους Morgoths έκπληκτους και αμήχανους καθώς δεν κατανοούν την ξαφνική αυτή αλλαγή. Οι Airdominers παρατηρούν αυτήν την παράξενη συμπεριφορά αλλά δεν προβαίνουν σε καμιά κίνηση.
Λίγο πιο νότια οι Nagas παίρνουν θεϊκό μήνυμα να ταξιδέψουν στο νότο για να βρουν αυτό το μέρος που λέγεται στέπα και να ανακαλύψουν πλάσματα που αποκαλούν Cevros και των Gold Dragons - Κάποιοι πιστεύουν πως πρόκειται για άλλες φυλές, αλλά το επιχείρημα καταρρίπτεται καθ' ότι θεωρούν ότι είναι τα μόνα νοήμονα πλάσματα στον κόσμο, συνεπώς πρόκειται για ζώα. Το ταξίδι στο νότο ξυπνάει μνήμες από ένα προηγούμενο θεϊκό σημάδι και η συνωμοσία των γηραιών αναζωπυρώνεται. Κάποιες από τις νεότερες επίδοξες και φιλόδοξες Nagas καθαιρούν τις γηραιές και μετακινούν τη φυλή νότια. Φτάνουν σε ένα μέρος που δεν μοιάζει με την περιγραφή της στέπας(2707), άρα είναι πιο νοτιοδυτικά πέρα από τη θάλασσα. Βάζουν μπρος σχέδια για να στειλουν αποστολή με πλεούμενα.

Στην άλλη ήπειρο τώρα οι Great elder ones συνεχίζουν να σφυροκοπούν πάνω στην τρέλα  τους Δράκους ,Verndari ,Auinur και  Gadzhal, ενώ αρκετοί από αυτούς μετακομίζουν στην μεγάλη λίμνη  (4830) καθώς η τρέλα τους ψιθυρίζει το όνομα “Huskans” .Οι Verndari δεν ανέχονται άλλο θανατικό ούτε από τους Gadzhal, ούτε απο τους Great Elder Ones. Μαζί με Ainur που μάχονται στο πλευρό τους, περιμένουν κρυμμένοι την επέλαση των Great Elder Ones που ξέρουν ότι θα έρθουν και μόλις πέφτει η νύχτα, πάνω στο lunacy των Gadzhal ξεκινάνε σφοδρή επίθεση. Τα Great Elder ones αποδεκατίζονται ενώ και οι Gadzhal έχουν σοβαρές απόλειες. To πρωί βρίσκει τους Gadzhal με τα λογικά τους και τους Verdari με ουδέτερες διαθέσεις ενάντιων τους, οι εντολές της θεάς τους να φύγουν προς τον βορρά εισακούονται και με μια ομαδική κίνηση όλοι μεταμορφώνονται σε κοράκια και φεύγουν προς τα βόρεια.  Οι Verndari με τους Ainur αποφασίζουν να μείνουν για λίγο και να ξεκουραστούν τώρα που πλέων ο πόλεμος τελείωσε. Ίσως την άνοιξη αναζητήσουν νέο μέρος, πιο ήσυχο να αποκαλούν σπίτι. Κάποιοι Ainur ξεκινάνε ένα ταξίδι προς τα δυτικά να βρουν τους γατομορφους φίλους που τους έδειξε η θεά τους, οι συνθήκες όμως δεν είναι υπέρ τους καθώς δεν υπάρχουν στον δρόμο τους νοήμων πλάσματα για να τραφούν ( Forced March plus Unprosperous Hunt.)

Η περιοχή των Les Beaux  δέχεται επιδρομές από τους Tundrians, οι οποίοι συναντάνε μια επιτροπή υποδοχής από τους ντόπιους και ένα πρόχειρο τσιμπούσι. Τους προσφέρουν τρόφιμα και ποτό κάτι που τους φέρνει σε μια  συμφωνία. Κάθε φθινόπορο οι Beaux θα αφήνουν προμήθιες για να βοηθήσουν τους Tundrians να βγάλουν το χειμώνα και σε αντάλλαγμα οι Tundrians θα κάνουν την επιδρομή τους ήσυχα και αθόρηβα χωρίς να ενοχλούν τους Beaux.
Η επιδρομείς Tundrians που καταφτάνουν στους Asrais αν και τυχαίνουν μιας παρόμοιας υποδοχής τα πράγματα δεν πάνε και πολύ καλά όταν οι ντοποι προσπαθησαν  να τους δίξουν πως να χρησιμοποιούν ένα υλικό που αποκαλούν phlemh. Η απαίσια μυρωδιά σε συνδυασμό με την προβληματική συμπεριφορά των επιδρομέων καταλήγει τους Tundrians να αποχωρούν αρπάζοντας ότι τρόφημα βρούν και βρίζοντας. ( Raided Debuff Asrais)
Καθώς η φυλή των Tundarians περιμένει τα raiding partys να επιστρέψουν βλέπει τα πελόρια great elder ones να καταφτάνουν. Την ίδια στιγμή κοράκια από το νότο πέφτουν πάνω τους. Gadzhal & Great Elder ones για μια στιγμή διστάζουν μέχρι να μετρίσουν ο ένας τον άλλον, μέχρι που καταλαβαίνουν πως ήρθαν για το ίδια θήραμα. Οι Tundrians αντιστέκονται όσο μπορούν αλλά οι απόλειες είναι σοβαρές. οι πρώτες μέρες τις άνοιξης θα βρούν τις λίμνες δίπλα από τον καταυλισμό των Tundrians κατακόκκινες. ( war Debuff)
Gatinhos από την άλλη πετάγονται στον ύπνο τους από ένα όνειρο όπου τους προειδοποιούσε η θεά τους ότι τα Great Elder Ones έρχονται. Οι Felsor ετοιμάζονται για να πολεμήσουν αν χρειαστεί. Πανικός επικρατεί όταν στο τέλος του χειμώνα καταφτάνουν ταλαιπωρημένοι οι Ainur από το Ανατολικά, ο πανικός δημιουργείτε κυρίως από τους Gatinhos που πιστεύουν προς στιγμή ότι μόνο αυτοί έχουν απομείνει.
Νότια από εκεί οι Nagas μετά την επίθεση που δέχονται από τους Great Elder Ones και προτού συνέλθουν από το χτύπημα μια ομάδα εξαγριωμένων δράκων (περίπου 250 σε αριθμό) εξαπολύουν ανελέητο κυνήγι σε Nagas και Cervos. Δηλώνουν περίτρανα την κυριαρχία των δράκων σαν υπέρτατοι κυνηγοί γύρω από τα βουνά και κανένα πλάσμα δεν μπορεί να τους πει τι θα κυνηγήσουν και τι όχι αψηφώντας  τις απειλές του Θεού τους. Οι Nagas αποκαρδιωμένες καθώς η θεάς τους διαβεβαίωσε ότι δεν θα τους επιτεθούν οι δράκοι συνεχίζουν το ταξίδι τους προς τα δυτικά για να αποφύγουν το μένος των δράκων.
Οι Cherokee μένουν για να περάσουν τον χειμώνα κοντά στους Mahokai, Ο αρχηγός των Cherokee βρίσκει την ευκαιρία να ρωτήσει τους θαλασσοπόρους για το πορτοκαλί φίλτρο τον θεών, αν ξέρουν πως να το χρησιμοποιούν και να το παράγουν, αλλά δυστυχώς οι Mahokai δεν έχουν ιδέα για τι πράγμα μιλάει. Παίρνοντας αρνητική απάντηση στα ερωτήματά του ο αρχηγός των Cherokee αποφασίζει πως από την άνοιξη θα πρέπει να συνεχίσει την αναζήτηση του σε άλλους τόπους.
Ανατολικά από εκεί οι Sultsabs περνάνε ένα δύσκολο χειμώνα γιατί αρκούδες και άλλοι θηρευτές του δάσους  εισβάλουν στην περιοχή τους προς αναζήτηση τροφής. Η προσπάθεια των ντόπιων να τα διώξουν τους κοστίζει σε Sultsabικες ζωές.
Ο χειμώνας δεν είναι ούτε για τους Nurgloth εύκολος καθώς αρκετοί από αυτούς λόγο της έλλειψης του Overmind ζαλισμένοι όπως είναι τσακίζονται στα βράχια η πνίγονται στο νερό.
Νότια από εκεί οι Elder ones επιθέτονται στους Seuralvaroths, Childen of the Sun and moon και στους Spartans.
Οι πρώτοι προσπαθούν με διάφορα κόλπα και μαγικά tricks αλλά η μανία των  elder ones δεν σταματάτε εύκολα και δημιουργεί μεγάλες καταστροφές και απώλειες.
Οι δεύτεροι προσπαθούν να αμυνθούν αλλά οι εσωτερικές διαμάχες και η ασυνεννοησία που επικρατεί δεν είναι κάλοι σύμμαχοι στα σχεδία τους , αποφέροντας τους τρομακτικές απώλειες.
Τέλος οι Spartans. Οι spartans  υποδέχονται τους elder ones μια βαριά βροχερή χειμωνιάτικη μέρα, κάτι που δεν τους πτοεί καθόλου κανοντας τους οπλίτες τους να παραταχθούν στον εχθρό με τακτική και πειθαρχεία, ακόμα και με αυτές τις αντίξοες συνθήκες. Γιατί για τους Σπαρτιάτες, δεν είναι  τα τείχη η τα μεγαλοπρεπή  κτίρια αυτά που εδραιωσαν την Πόλη τους. Είναι τα ιδανικά τους. Στην ουσία, η πόλη τους  διοικείται με το μυαλό και την καρδιά. Και το πιο αγνό, βασικό στοιχείο αυτής της πόλης, αυτό που κραταει τα θεμέλια της είναι οι οπλίτες της έτοιμοι να πολεμήσουν και να πεθάνουν για αυτή. Αυτοι είναι  η ψυχή και το σώμα της πόλης , και αυτοί έβγαλαν άμυνα απέναντι στον εχθρό τους.

Βόρεια από εκεί Οι Ogres αφήνουν τους αιχμάλωτους Apache ελεύθερους με μόνο όρο να κυνηγάνε Isbears ελεύθερα. Αυτό, ανακουφίζει τον αρχηγό των Apache, στον οποίο τα θεϊκά σημάδια αποκάλυψαν πως πρέπει για να απελευθερωθούν οι όμηροι, να παζαρέψει με τα Ogres το πορτοκαλί υγρό - πράγμα που δεν ξέρουν ούτε τι κάνει, ούτε πως φτιάχνεται.
Ο αρχηγός των Navajo εκφράζει τις ανησυχίες του για το για πόσο καιρό θα τον στοιχειώνουν τα Ishorses επίσης δεν μπορεί να καταλάβει γιατί ο θεός τους πιστεύει πως κάνουν διαρκώς sex και για ποιο λόγο πλάσματα περιμένουν τη φυλή του να τα ανακαλύψει. Από την άλλη πάλι το κυνήγι και μερικά καλά υποζύγια θα τους ήταν πολύτιμα και αν ο θεός τους τα υπόσχεται, λογικά θα υπάρχουν. Τώρα όμως πρέπει να οργανώσει τη φυλή μετά το τελεσίγραφο των Seilians που τους λέει να αποχωρίσουν από εκεί. Μόλις βρουν κατάλυμα θα μοιραστεί  με τη φυλή τα καλά νέα! Νέοι τόποι τους περιμένουν και ο θεός Isilo του υποσχέθηκε πως θα υπάρξει ανάμεσά τους ο εκλεκτός που θα φέρει το λόγο του θεού επί της γης.
Τέλος οι Tuaregs ετοιμάζονται για να ξεκινήσουν το ταξίδι προκειμένου να συναντήσουν άλλους λαούς ανατολικά ακολουθώντας τις παρυφές του δάσους αφήνοντας πίσω τους  mercators να τους κοιτούν απορημένοι και μόνοι τους  ξεκινάνε εγκαταστάσεις για στήσουν μια μεγάλη αγορά.
avatar
Caranthir
Weaver of Stories

Join date : 2017-09-01

View user profile http://www.xnxx.com

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum