Second Spring melting the snow.

Go down

Second Spring melting the snow.

Post by Caranthir on Mon Nov 27, 2017 12:32 am

Οι πρώτες ανοιξιάτικες ακτίνες ηλίου πέφτουν στον κόσμο φέρνοντας την ευφορία της φύσης σε όλα τα μήκη και πλάτη του .
Ξεκινώντας από τα βορειοδυτικά οι Great elder ones στο νησί στα ανατολικά δεν πάνε πολύ μακριά. Η τρέλα τους ωθεί να αλληλοσπαραχθούν, εκτός από μια μεγάλη μάζα στα νότια  όπου αποφασίζουν να βγάλουν την μανία τους στα Ainur. Οι Ainur όμως προετοιμασμένοι κατάλληλα χρησιμοποιώντας τις ικανότητες τους και μια καλοστημένη αμυντική στρατηγική αποφεύγουν τα δυσάρεστα. Βλέποντας ότι  κίνδυνος έφυγε καλούν τους Venrdari σε ένα μεγάλο γλέντι με σκοπό να τραφούν και αναχωρούν για  το μεγάλο ταξίδι τους στα ανατολικά ενώ οι λιγοστοί Ainur που είχαν φύγει από τον χειμώνα αρχίζουν και αναπτύσσουν σιγά σιγά καλές σχέσεις με τους Gatinho & Felzor.
Λίγο πιο Βόρεια από εκεί οι Tundarians αντιμετωπίσουν Gadzhal και Great elder ones. Αν και εκμεταλλεύονται τα lunacy των δυο αντιπάλων τους η κατάσταση δεν φαίνεται να είναι ευνοϊκή για να λήξει η διαμάχη. Την κατάσταση οξύνουν εσωτερικά προβλήματα καθώς Gadzhal περνώντας μορφές από tundarians προσπαθούν να ξεσηκώσουν κόσμο εναντίων των Asrais επικαλωντας την προσβολή που τους έκαναν οι τελευταίοι. Αν και το αίσθημα της εκδίκησης είναι αρκετά μεγάλο οι γηραιότεροι αποφασίζουν να τελειώσουν την μάχη στην περιοχή τους και μετά να ανοίξουν νέα μέτωπα.
Λίγο πιο δυτικά από εκεί οι Great elder ones προσπαθούν να βρουν τους Huskans, η μανία τους και η δίψα τους για αίμα είναι τόσο μεγάλη που κυνηγάνε να βρουν αυτά τα πλάσματα ακόμα και όταν ο σεληνιασμός τους τελειώνει. Τελικά η προσπάθειες τους καρποφορούν καθώς βρίσκουν τα χωριά των Huskans και εξαπολύουν μια δριμύ επίθεση.
Ανατολικά από εκεί Ο αρχηγός των Cherokee αρχίζει να απελπίζεται. Το πορτοκαλί φίλτρο για το οποίο του έχει πει ο θεός του απ' ότι φαίνεται φτιάχνεται μόνο από συγκεκριμένα ζώα. Τα σχέδια του αλλάζουν καθώς η φυλή ετοιμάζεται να χωριστεί. Στέλνει ομάδες νότια απ' όπου ξεκίνησαν για να κάνουν ξανά δοκιμές με τα Ispea, ένώ τρείς ομάδες βόρεια να συναντήσει τους Kat alak, Νότια να συναντήσει τους Murlocks & Δυτικά  για να αναζητήσουν ένα βουνό με όχθη όπου κατοικεί μια φυλή Sultsab. Ο ίδιος αφού ορίζει ένα διάδοχο ,και ενημερώνοντας τον για όλα αυτά που έχει μάθει μέχρι στιγμής, αποφασίζει να εγκατασταθεί κοντά στους Mahokai, μαζί με κάποιους που αποφάσισαν να τον ακολουθήσουν, και να μάθει την ξυλουργική τέχνη
Νότια οι οι Nagas αλλάζοντας πορεία ταξιδεύουν ΒΑ .  Στην όλη τους διαδρομή βλέπουν ότι πάντα βρίσκουν προστατευμένα μέρη για να κοιμηθούν ή να αναπαυθούν και θάμνους ή δέντρα γεμάτα καρπούς. Ψηλοί πυκνοί θάμνοι υπάρχουν πάντα για να κρυφτούν, συστοιχίες δέντρων ακόμα και μεγάλες τρύπες στο έδαφος σαν σπηλιές και άλλες εκφάνσεις της φύσης όπως ομίχλη ή ισχυροί άνεμοι που δημιουργούν sandstorms, εμφανίζονται μπροστά τους βολικά τη στιγμή που τα χρειάζονται ή πίσω τους για να καλύπτουν τα ίχνη τους. Οι Ναγκας χαρούμενοι ευχαριστούν την θεά τους που κράτησε την υπόσχεση της και τους προστατεύει από τους κινδύνους και απομονώνουν να φτάσουν στον προορισμό τους.
Οι Cervos λίγο πιο νοτιά αρχίζουν ετοιμασίες να ξενιτευτούν. Οι συχνές επιθέσεις των δράκων καθιστούν το μέρος αφιλόξενο και έτσι αναχωρούν για τα βορειοδυτικά αναζητώντας πιο ήσυχο μέρος.
Ανατολικά από εκεί κάποιοι δράκοι ξεκινάνε το κυνήγι Naga & Cervos για να ανακαλύψουν ότι οι λαχταριστοί μεζέδες τους δεν είναι πλέον εκεί που τους είχαν αφήσει. Μετά από μια μεγάλη άκαρπη αναζήτηση γυρίζουν πίσω με άδεια χεριά . Παράλληλα οι υπόλοιποι δράκοι υποδέχονται κάπου στο τέλος της άνοιξης τους συμπολεμιστές τους Venrdari με μια μεγάλη γιορτή και από κοινοί υποσχέσεις για τις ένδοξες μέρες που θα αποφέρει η συνεργασία αυτή.
Νότια από εκεί Ο αρχηγός των Apache έπειτα από μια μακροσκελής και κουραστική αγόρευση από τον θεό του, αποφασίζει με τα νέα δεδομένα να στείλει απεσταλμένους στους Earejins οι οποίοι σύμφωνα με τα λεγόμενα του θεού του θα τους βοηθήσουν να φτιάξουν ιερούς τόπους για να υποδεχτούν τον εκλεκτό του Isilo. Επίσης συμπεραίνει πως το πορτοκαλί φίλτρο είναι μια γνώση που μόνο ο εκλεκτός κατέχει το μυστικό της..Οι Navajo παράλληλα προσπαθούν να έρθουν σε επαφή με τις γύρω φυλές. Η επαφή με Apache & Mercator πάει αρκετά καλά αλλά η  επαφή με τα Urshines δεν έχει τα ανάλογα αποτελέσματα όταν οι Navajo προσπαθώντας να τους μιλήσουν για τον Θεό των ζώων και τεράτων, Isilo, άθελα τους προσβάλουν την φύση των Urshines κάτι που τους  εξοργίζει αρκετά .Η φασαρία εκεί όμως δεν έμελλε να είναι και η μονή καθώς λίγο πριν ξεκινήσουν οι σοβαρές αψιμαχίες μετάξι τους ένας στρατός από Ogres καταυθανει προς τα εκεί  με άγριες διαθέσεις καθώς μετά από προτροπή του θεού Atlas  οι Navajo , Mercators , Apache και Ursines καταπατούν την ιερή τους περιοχή. Οι Mercator ακούγοντας τα μαντάτα του πολέμου δηλώνουν ουδετερότητα και πρόθεση για συνθηκολόγηση, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους σε όποιον εγγυηθεί την ακεραιότητά τους  και οι Earejins αναχωρούν άρον άρον για πίσω προτού μπλεχτούν στο πόλεμο αυτό.
Δυτικά από εκεί εντάσεις επικρατούν ανάμεσα στους Navajo μετά από ένα θείο όραμα πως θα πέσει κατάρα πάνω στους άπιστους από τη μεριά των Ισιλιανών. Οι ακόλουθοι της Nox αντιτείνοντε πως καλύτερα να πεθάνουν στις στις ευχάριστες αγκαλιές των Fuccubi με τις κοιλιές τους γεμάτες παρά να ξανά βάλουν στο στόμα τους το όνομα ενός τέτοιου τυραννικού θεού. Οι θάνατοι που έρχονται όντως από μια μεγάλη κατολίσθηση σκοτώνοντας αδιάκριτος αρκετό κόσμο , οξύνουν την κατάσταση καθώς η πιστοί διχάζονται χειρότερα και κατηγορούνται μεταξύ τους πως η έλλειψη πίστης των μεν έφερε το θανατικό στους δε. Οι Fuccubi προσπαθούν να απαλύνουν τον πόνο των γειτόνων τους αλλά δεν μπορούν να βοηθήσουν. Η οργή τους απέναντι στο θεό Isilo είναι έκδηλη.
Νότια από εκεί οι Tuaregs συνεχίζουν το ταξίδι τους μέχρι που βρίσκουν τους Earejins. Οι ιδιοτροπίες τους δεν αποτελούν πρόβλημα για την διπλωματική ικανότητα των Tuaregs και έτσι ξεκινάει μια ελπιδοφόρα  διπλωματική και εμπορική σχέση μεταξύ τους.
Στο πιο νότιο νησί της ηπείρου αυτής προετοιμασίες για τους Great elder ones γίνονται σχεδόν από όλους τους κάτοικους τους. Οι Spartans αρχίζουν και χτίζουν οχυρώσεις για να προστατεύσουν την πόλη τους καθώς το εκστρατευτικό σώμα που τους αντιμετώπισε τον χειμώνα επιστρέφει.
Οι Seuralvaroths επιχειρούν να εντοπίσουν τα Great Elder Ones αλλά οι δυσκολίες στο θαλάσσιο ταξίδι τους ωθεί να εγκαταλείψουν την προσπάθεια, καταλυτικός παράγοντας είναι ότι τα Elder ones δεν φάνηκαν πουθενά καθ' όλη τη διάρκεια της άνοιξης
Οι Taikaroths προετοιμάζονται για επέλαση προς τον βορρά, ύστερα από θεόσταλτα όνειρα. Το θαλάσσιο ταξίδι τους προβληματίζει αλλά πιστεύουν πως θα ξεπεράσουν το εμπόδιο.
Οι Great  Elder ones αφού βγάλουν την μανία τους σε διάφορα πλάσματα της θάλασσας αρχίζουν να ταξιδεύουν για να πάνε  κοντά στα Earejins μετά από προσταγές του θεούς τους, με σκοπό την παρακολούθηση τους.

Στην Δυτική ήπειρο ξεκινώντας από τα βόρεια έχουμε τους Avians οι οποίοι δέχονται επιθέσεις από άγρια ζώα, η αναζήτηση τροφής των θηρευτών αυτόν, τους οδήγησε σε επιθέσεις απομονωμένων Avians.
Οι Predators μετά από την εντολή της θεάς τους σταματάνε τις αψιμαχίες με τους Aranhas και ξεκινάνε τον δρόμο της επιστροφής τους με τα λάφυρα του πόλεμου . Στον δρόμο όμως η αυτοπεποίθηση ότι όλα είναι υπό έλεγχο μαζί με κάτι πρώιμα γλέντια και τσιμπούσια ,οδηγούν στην απώλεια πολλών προμηθειών , δημιουργώντας μικρούς καυγάδες με κάποιους να ρίχνουν το φταίξιμο στα άγρια ζώα και συνεπώς την ελλιπή φύλαξη και κάποιους άλλους να κατηγορούν την απληστία τους. Η αλήθεια όμως είναι ότι μια ομάδα από Kenderlings στην αναζήτηση συμμάχων στα βόρεια όπως τους πρόσταξε ο θεός τους , βρήκαν κενά στην φύλαξη των προμηθειών των Predators και είπαν να δανειστούν αρκετά από αυτά. Η κατάληξη είναι με τους Kenderiling να ξεχνάνε την αποστολή του Θεού τους καθώς μια μεγάλη γιορτή ξεκινάει με τις δανεικές προμήθειες.
Εκεί κοντά τα Goblins μετά την εξαφάνιση των smithians αναχωρούν μετά την προτροπή της θεάς τους να βρουν τις Νύμφες, Οι Νυμφες όμως έχουν τον νου τους για επιθέσεις και δεν αιφνιδιάζονται παρότι οι Smithians έχουν εξαφανιστεί.  Με τις πρώτες απώλειες προσπαθούν να βρουν μια διπλωματική λύση, ακόμα κι αν χρειαστεί θυσιάσουν μέλη της φυλής. Οι πρώτες επαφές με τους Goblins φαίνεται να ευδοκιμούν και γρήγορα οι Νύμφες αντιλαμβάνονται τις διασπαστικές τάσεις στις τάξεις των Goblins. Με την ανάλογη χειραγώγηση οι καυγάδες ανάμεσα στα Goblins δίνουν στις Nymphs μια ευκαιρία για να ξεφύγουν μέσα από τα βουνά .
Νότια από εκεί το Avatar των Seuralvaroths ξεκινάει να στέλνει ομάδες να παρεισφρήσουν μέσα σε Kenderling Fuccubus & Tuaregs καθώς οι δυο τελευταίοι έχουν  ξεκλειδώσει όλα τα μυστικά του Snow white's dream και στέλνουν αγγελιοφόρους για να διαδώσουν τα νέα.
Οι Eldarians συνεχίζουν την πίεση προς τους Seuralvaroths  με τους Fuccubus σε αναγνωριστικό ρόλο . Ο πόλεμος δεν φαίνεται να τελειώνει σύντομα καθώς καμιά παράταξη δεν έχει πρόθεση να εγκαταλείψει τις θέσεις της. Οι Time lads θορυβημένοι από τον πόλεμο κοντά τους αρχίζουν και κρύβουν τον καταυλισμό τους στην πυκνή βλάστηση του δάσους.
Μια γενναιά ομάδα από Tins ξεκινάει να μια αποστολή για την απελευθέρωση των αιχμάλωτων φίλων τους από τους Predators. Οι Tins καταφέρνουν να παρεισφρήσουν στον οικισμό των predators και έρχονται σε επαφή με την συμπεριφορά των Predators προς τους αιχμάλωτους τους , κάτι που τους σοκάρει . Η προσπάθειά τους να τους απελευθερώσουν γίνεται αντιληπτή από τους Predators, οι οποίοι εξοργίζονται από την ασέβεια αυτή και ακόμα περισσότερο από μια βροχή από ντομάτες που έρχεται από το rescuing party. Οι predators επιτίθενται στις Tins οι οποίοι ξαφνιάζονται αφού είχαν τη διαβεβαίωση της θεάς τους ότι οι ντομάτες θα ηρεμούσαν τους Predators. Παρά τις εντολές του αρχηγού των predators να του φέρουν τους ταρεξίες ζωντανούς, οι περισότεροι Tins θανατώνονται. Όσοι μένουν ζωντανοί ανακρίνονται για την θέση της υπόλοιπης φυλής.
Οι Tuaregs αναγνωρίζοντας τις κοινές ανησυχίες που έχουν με τους Sandmen αποφασίζουν από κοινού να ξεκινήσουν ένα ταξίδι προς τα δυτικά αφού πρώτα πάρουν αρκετές προμήθειες.
Νότια από εκεί Οι σοφές Keldas ξεκινάνε ένα παράτολμο σχέδιο. Ξεκινάνε διαπραγματεύσεις με τους Earnan δίνοντας εντολές να ξεσηκώσουν όλο τον οικισμό και να μαζέψουν τα πάντα και να τα πακετάρουν προκειμένου να αποζημιωθούν οι πολυορκιτές, κρυφά κάθε νοικοκυριό ετοιμάζεται για μετεγκατάσταση. Οι Earnans συμφωνούν σε παύση πυρός, καθώς όπως βλέπει ο στρατηγός τους, εδώ ήρθαν για τα δανεικά όχι για αίμα. Η συμφωνία έρχεται Την στιγμή που οι Earnans απασχολούνται στην καταμέτρηση οι Pictsies ξεκινάνε καβάλα στα Fairydragons να πετάνε προς το βορρά. Το εγχείρημα επικίνδυνο και δύσκολο αλλά η προοπτική των Earnans για κέρδος τους δίνει άνοιγμα. Morgoths ανακατεμένοι με τους Pictsies μένουν πίσω καθότι όπως λένε αν ο θεός τους ήθελε τα morgoths να πετάνε, θα τους είχε δώσει φτερά. Οι Pitcies μετά από πολλές δυσκολίες περνάνε την οροσειρά αλλά με αρκετές απώλειες.
Οι Wind Dryads εκεί κοντά συνεχίζουν ακάθεκτες την κάθαρση ενώ Morgoths με εντολή του θεού τους ξεκινάνε με την μορφή Nudies να κυνηγάνε πιστούς της θεάς Orabelle και να τους θανατώσουν στο όνομα του Yog Sothoth.
Η ορδή των Morgoths βρίσκει τους Nudies σε ετοιμότητα ενώ αρκετοί Morgoths είναι με τα άμφια των Secrets of Dusk (Ortabelian inquisition)., η αψιμαχίες αποφέρουν απώλειες σε κάθε πλευρά. Οι Wind Dryads που καταφθάνουν σαν διπλωματική αποστολή, αφού το Cold Wave έχει κοπάσει, ξεκινάνε διαπραγματεύσεις με τους Nudies για κοινό μέτωπο με τον εχθρό. Παρά τους αρχικούς ενδοιασμούς των Nudies αποφασίζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τις Wind Dryads
Ανατολικά από εκεί δυο μεγάλες ομάδες από Lycans ξεκινάνε για τα δυτικά , μπροστά μια αναγνωριστική ομάδα και πίσω ο κύριος όγκος μαζί με το Avatar Fiana.
Και ενώ οι Airdominers συνεχίζουν το διαλογισμό, αρχίζουν να διαχωρίζονται από τους Morgoths με αρκετές επιφυλάξεις. Οι ταραχές τόσο καιρό, τους κάνουν να σκέφτονται την μετοίκιση. Ακολουθώντας τις οδηγίες του θεού τους προσπαθούν να φτάσουν στην εσωτερική τους τελειότητα, όμως τα θεϊκά μηνύματα περί λύκων ανάμεσα στα πρόβατα τους αποσπούν από τον αρχικό συλλογισμό τους όταν μεγάλα λυκόμορφα πλάσματα εγκαθίστανται στα ΝΑ τους. Το γεγονός ότι οι λύκοι κάνουν επιδρομές προς την περιοχή τους αλλά αφήνουν τους Earnans στην ησυχία τους παρότι ολιγάριθμοι ενισχύουν την πεποίθηση ότι ήρθε η ώρα να μετακινηθούν.
Τέλος οι Nagas συνεχίζουν τις προσπάθειες να ναυπηγήσουν πλοία. Τα θεϊκά σημάδια τις θέλουν να ιδρύσουν σε αυτό το μέρος τη βάση εξόρμησης προς την αναζήτηση της στέπας στα νοτιοδυτικά. Μετά την επιβεβαίωση από τη θεά για την επιτυχία της νέας διοίκησης στον εκθρονισμό της παλιάς διεφθαρμένης, οι Nagas είναι σίγουρες από ποτέ για την έκβαση της εξερεύνησής τους.
avatar
Caranthir
Weaver of Stories

Join date : 2017-09-01

View user profile http://www.xnxx.com

Back to top Go down

Re: Second Spring melting the snow.

Post by Caranthir on Mon Nov 27, 2017 10:24 am

Intocrination Results:
Dwarves(1832): 200 to Freya
Bariaur : 1500 to Freya
Drows: still atheists
Skalds : 100  to Nyeroth 100 to Freya
Dwarves (3228) : 408 Freya 362 Persephone 560 Chloris,
Woodelves: 120 Azeria, 300 Lexandra, 360 Freya.
avatar
Caranthir
Weaver of Stories

Join date : 2017-09-01

View user profile http://www.xnxx.com

Back to top Go down

Re: Second Spring melting the snow.

Post by Charon on Wed Nov 29, 2017 1:56 am

Map is up to date!

_________________
Charon the Primordial Arbiter in Games of Divinity
avatar
Charon
The Law that Governs over All

Join date : 2017-08-30
Age : 34
Location : Styx, Acheron

View user profile

Back to top Go down

Re: Second Spring melting the snow.

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum