Second Summer , Hell in a Handbasket

Go down

Second Summer , Hell in a Handbasket

Post by Caranthir on Mon Dec 04, 2017 12:13 am

Το καλοκαίρι καταφθάνει για να ζεστάνει όλο τον κόσμο αλλά όχι τις καρδιές των πλασμάτων. Ξεκινώντας από τα δυτικά και βόρεια οι Snow feys έχουν κάποια εσωτερικά προβλήματα καθώς ο αρχηγός τους  δολοπλοκεί ενάντιων σφετεριστών της θέσης του, με την πρόφαση ότι είναι άπιστοι, κάτι που οδηγεί σε μαζικές εκκαθαρίσεις αθώων snow feys.
Ανατολικά από εκεί οι Avians ακούγοντας προφητικά μηνύματα για εκ νέου επιδρομή θηρευτών αποφασίζουν να στείλουν αρκετές ομάδες στις γύρω περιοχές για να απωθήσουν τα πλάσματα αυτά μακριά από τους καταυλισμούς τους. Οι επιχειρήσεις δεν πάνε και τόσο καλά με αποτέλεσμα αρκετούς αναίτιους θανάτους.
Λίγο πιο νότια  τα πράγματα στα Goblins  δεν πάνε καλά. Η ηγεσία αμφισβητείται όσο ποτέ και η έλλειψη φαγητού οξύνει τις αντιθέσεις. Το όραμα της θεάς τους τους ωθεί να κυνηγήσουν νέο θήραμα αλλά οι κυνηγετικές ομάδες αποτυγχάνουν να κινηθούν συντονισμένα. Οι Tuaregs αντιλαμβάνονται τους μπελάδες και με τις πρώτες απώλειες μετακινούνται. Η αποθήκες τροφίμων είναι σε χαμηλά επίπεδα και ο χρόνος κυλάει εναντίων τους. Οι Tuaregs από την άλλη μετά τις πρώτες επιθέσεις των goblins αναχωρούν για νότια με σκοπό να ενωθούν με την ομάδα που επεξεργαζεται το Snow Whites Dream και να ενημερώσουν για τον κίνδυνο, η μετάβαση προς τα εκεί γίνεται ομαλά καθώς ήταν ήδη προετοιμασμενοι για μεταφέρουν το πολύτιμο αυτό φυτό σε όλο τον κόσμο.
Μια μεγάλη ομάδα από Kenderlings καταφτάνουν στις Aranhas με ότι έχει απομείνει από τα Suplies των Predators. Οι Aranhas δεν τα θεωρούν απειλή και τους δέχονται φιλικά, ενώ οι Predators αφού έχουν μάθει την ακριβή θέση των Tin & kers ξεκινάνε με ένα μεγάλο στράτευμα να εντοπίσουν τον καταυλισμό τους.
Ο Greg the Avatar συνεχίζει να καθοδηγεί ομάδες Seuralvaroths για να παρεισφρήσει στις κοινωνίες των Kenderlings, Tuaregs και Fuccubus με μεγάλη επιτυχία. Η εμφάνιση ενός νέου ανθρωποειδούς πλάσματος στα δυτικά  τον αιφνιδιάζει καθώς κάποια scouts που πέφτουν στα χέρια τους καταλήγουν στα κάρβουνα.
Οι Fuccubi στέλνουν μήνυμα να επιστρέψει το στράτευμα τους μετά από την προτροπή της θεάς τους και επιδιώκουν να αποκαταστήσουν τις σχέσης τους με όσα Seurvalaroths μπορούν να εντοπίσουν εστιάζοντας κυρίως στις περιορισμένες σωματικές τους ικανότητες των τελευταίων . Τον εγχείρημα δεν είναι δύσκολο αφού οι τελευταίοι δεν φαίνεται να γνωρίζουν για τον πόλεμο στην βάση τους. Από τη μεριά τους τα Seurvalaroths που έχουν προσεγγίσει τις Fuccubi φαίνεται να αρχίζουν να τις συμπαθούν.
Μετά από ένα όραμα από τη θεά τους η αρχηγός των Tins & Kers διαδίδει τα νέα στη φυλή για την αποτυχία της αποστολής και τα παραπλανιτικά λόγια περί των ντοματών που ηρεμούν τους εχθρούς. Τα λόγια της βγάζουν νόημα, παρ' όλα αυτά το περίεργο σχέδιο που, όπως λέει η ίδια, της αποκάλυψε η θεά τους ανησυχούν τη φυλή. Το να μαζέψουν βότσαλα και να βρουν belladona είναι μεγάλο εγχείρημα για το μικροσκοπικό τους μέγεθος και σίγουρα χρονοβόρο και έτσι ομάδες εκπροσώπων αποστέλλονται στους γειτονικούς λαούς για βοήθεια. Παράλληλα ένα δεύτερο θεόσταλτο μήνυμα αναπτερώνει τις ελπίδες τους, μέχρι που αναφέρονται ξανά οι ντομάτες. Ο όποιος διχασμός χάνεται όταν η ομάδα των Predators επιτίθεται στη φυλή. Λίγοι γενναίοι παραμένουν με αυτοθυσία ενώ η φυλή χωρίζεται για να καταφύγουν στους γειτονικούς λαούς για προστασία.
Με την παρότρυνση της θεάς τους Tigerians αποφασίζουν να στηρίξουν τους Eldarians. Μια μεγάλη μερίδα κινητοποιείται μαζεύοντας υλικά, εργαλεία, δέρματα και τρόφιμα για να τα στείλουν σαν δώρο καλής συνεργασίας. Απεσταλμένοι των tins & kers φτάνουν για να ζητήσουν βοήθεια για βότσαλα και μπελαντόνα. Παρά την παράξενη απαίτηση, οι Tigerians δέχονται να βοηθήσουν αλλά όχι άμεσα. Μετά την αναχώρηση του καραβανιού για τα ανατολικά, πρόσφυγες Tins & Kers καταφτάνουν ζητώντας άσυλο.
Οι Eldarians αν και δέχονται μέσω οράματος το μήνυμα του θεού τους να σταματήσει ο πόλεμος, ανησυχούν όταν δεν βλέπουν το στράτευμα τους να επιστρέφει. Οι απεσταλμένοι των Tins & Kers τους χαροποιούν αφού είναι σημάδι ότι οι εμπορικές σχέσεις που ξεκίνησαν καρποφορούν. Η άφιξη των προσφύγων τους ενοχλεί αλλά είναι δεκτικοί σε διαπραγμάτευση για να παρέχουν βοήθεια στους λιλιπούτειους γείτονες τους. Η άφιξη των Tigerians με προμήθειες και υλικά αναθερμαίνει τη σχέση ανάμεσα στις δύο φυλές. Στο πολεμικό μέτωπο Η ηγεσία του στρατεύματος τους  λαμβάνει το όραμα του θεού τους και αποστέλλει τελεσίγραφο στους Seuralvaroths για παράδοση άνευ όρων. Οι διαπραγματευσεις αν και σκληρές δεν αποδίδουν και πέφτουν στο κενό.
Νότια από εκεί οι Pictsies προσπαθούν να προσαρμοστούν στο νέο terrain, οι δυσκολίες αμέτρητες και ο νέος τόπος δεν έχει καμιά σχέση με αυτόν που άφησαν πίσω τους , το μόνο που τους παρηγορεί λίγο, είναι ότι πλέον δεν τους κυνηγάει κάνεις.
Ανατολικά από εκεί οι δυο νομαδικές φυλές της ερήμου φαίνεται ότι τα πάνε αρκετά καλά αφού έχουν τον ίδιο στόχο, το εμπόριο. Aπό τα θεϊκά μηνύματα που παίρνουν και οι δύο προετοιμαζονται να ταξιδέψουν στην δύση, οι Sandmen για να εντοπίσουν και να εκμεταλλευτούν μαγικά πουλιά και οι Tuaregs για να χαράξουν εμπορικούς δρόμους. Οι Tuaregs ετοιμάζουν προμήθειες για το ταξίδι και οι Sandmen προσφέρουν τη βοήθειά τους με ένα traveling squads για να οδηγήσουν τους πρώτους στο ταξίδι τους πέρα από την έρημο, μέχρι να βρουν τη μεγάλη λίμνη. Το θερινό ταξίδι στην έρημο απαιτεί καλή προετοιμασία και προσεκτικές κινήσεις αν μη τι άλλο.
Νότια από εκεί οι Earnan μαζεύουν τα κεκτημένα τους και παίρνουν το μακρύ δρόμο του γυρισμού. Το βαρύ φορτίο περίπου 600 νοικοκυριών Pictsies τους ταλαιπωρεί αφάνταστα αλλά οι Earnan δεν διατίθενται να αφήσουν τίποτα πίσω. Επεχείρησαν να πάρουν ακόμα τα υπάρχοντα των Morgoths, και θα τα κατάφερναν αν οι τελευταίοι δεν χρησιμοποιούσαν όλα τους τα τεχνάσματα. Εκεί κοντά οι Nudies λαμβάνοντας τις οδηγίες της θεάς τους ξεκινάνε προετοιμασίες. Μια από αυτές είναι και η δοκιμασία στο άλμα εις ύψος για να εντοπίσουν τους Morgoths. Οι Morgoths από τη μεριά τους έχουν τις εσωτερικές τους τριβές καθώς η ομάδα που εφόρμησε από τις Wind Dryads στην περιοχή εντόπισε Morgoths με τα ιερά σύμβολα της Orabelle και οι προστριβές μεταξύ τους εντείνονται. H καθοδήγηση του θεού τους βελτιώνει κάπως τα πράγματα, αλλά η εντάσεις παραμένουν. Η έλλειψη συντονισμού βοηθάει το σχέδιο των Nudies να πετύχει έστω και μερικώς, παρόλα αυτά με τη χρήση της μαγείας κάποιοι Morgoths καταφέρνουν να διαφύγουν της σύλληψης. Κάποιοι μάλιστα καταφέρνουν να εισχωρήσουν και στις τάξεις των Nudies. Στα κρυφά μια μικρή ομάδα Nudies ξεγλιστράει από τον καταυλισμό με εντολές της ηγεσίας τους, η οποία βλέποντας τις μικρές πιθανότητες επιστροφής τους βάζουν σε εφαρμογή το κρυφό σχέδιό τους και εγκαταλείπουν την περιοχή άρον άρον.
Οι αρχηγοί των Wind Dryads βλέπουν ένα όραμα στον ύπνο τους σταλμένο από τη θεότητα Aura που τους παροτρύνει να στείλουν μια ομάδα για να συμβουλέψει τους Lycans και μετά να αναχωρήσουν προς τον βορρά για να γλυτώσουν. Αρχικά μένουν σε συζητήσεις για το όφελος από ένα τόσο παράδοξο σχέδιο, όμως ένα δεύτερο όνειρο από τη θεά τους εκλαμβάνεται ως μια επείγουσα κατάσταση. Μια μικρή ομάδα κατευθύνεται προς τον καταυλισμό των Lycans ενώ οι υπόλοιπες μετοικούν προς τον βορρά.
Οι Lycans πάνω σε μια εσωτερική διαμάχη για τη μοιρασιά του κυνηγιού, δέχονται δύο ομάδες πλασμάτων από τις γειτονικές περιοχές, μια που μοιάζει με άτριχες γάτες και μια που μοιάζει με αέρινα ανθρωποειδή θηλυκά. Παρότι τα πλάσματα φαίνονται εξαιρετικό κυνήγι οι Lycans δέχονται να ακούσουν αυτά που έχουν να πουν. Η σύγχυση δεν αργεί να έρθει όταν τα πλάσματα αυτά τους περιγράφουν κάποια φυλή που αποκαλούν Morgoths και φαίνεται το απόλυτο Chalenge για να τα κυνηγήσουν - αλλάζουν μορφές και ξεφεύγουν εύκολα από κάθε θηρευτή. Το πρόβλημα ξεκινάει όταν ότι οι άτριχες γάτες τους προτρέπουν να φάνε Morgoths γιατί  το κρέας τους είναι εξαιρετικό και θρεπτικό  ενώ αντίθετα τα αέρινα θηλυκά διατείνονται ότι δεν πρέπει επ' ουδενί να φάνε κρέας Morgoth για κανένα λόγο καθότι έχουν λάβει τη διαβεβαίωση της θεάς τους ότι είναι η απαρχή της επερχόμενης καταστροφής.Οι Lycans δεν αργούν να εξαγριωθούν και αφού πάρουν μια γεύση από τους φιλοξενούμενους τους εξορμούν για να δοκιμάσουν τα καλούδια της περιοχής. Κάποιοι ελάχιστοι Morgoths που έπεσαν στα χέρια των Lycans αφήνει κακές εντυπώσεις όσο αφορά την γεύση τους καθώς η νεκροζωντανη σάρκα δεν είχε όλα αυτά που τους υποσχέθηκαν.
Οι Airdominers παραμένουν πιστοί στο διαλογισμό τους, ενώ οι Morgoths φαίνεται να έχουν περιθωριοποιηθεί. Οι όποιες προσπάθειες των Morgoths να κατανοήσουν τι σημαίνει παίρνουν μόνο μια απάντηση... Zen. Παράλληλα κάποιοι Air Dominers ετοιμάζουν τα μπογαλάκια τους αφού οι λύκοι ανάμεσα στα πρόβατα είναι δίπλα τους. Στις πρώτες επιθέσεις με τη βοήθεια της μαγείας χρησιμοποιούν illusions φωτιάς για να απασχολήσουν αρκετά τους Lycans ώστε η φυλή να μπορέσει να ξεφύγει .
Παράλληλα οι  Sybils που μέχρι στιγμής απολαμβάνουν μια ήσυχη ζωή,  τα νέα από τις ταραχές και ένα θεϊκό σημάδι που τους λέει να ετοιμάσουν αντίμετρα τους έρχονται σχεδόν ταυτόχρονα. Ξεκινούν λοιπόν να μηχανεύονται διάφορες παγίδες οι οποίες τελικά  φτάνουν για να τους προστατέψουν μόνο ελάχιστα. Οι επιδρομές των Lycans και η ειρηνική τους φύση τους βάζουν σε σκέψεις μετοίκησης.
Νότια οι οι Morgoths επιχειρούν να πείσουν τους Airdominers να μετακινηθούν αλλά οι τελευταίοι απορρίπτουν την ιδέα να μετακινηθούν προτού φτάσουν το στόχο τους. Μάλιστα η ηγεσία των Airdominers πιστεύει πως ένα όραμα από ακατανόητες οδηγίες για την αντιμετώπιση κάποιων lycans κατά το διαλογισμό τους είναι σημάδι πως βρίσκονται στο σωστό δρόμο για την εσωτερική τελειότητα. Οι Morgoths αναγκάζονται να κινηθούν πείθοντας μόνο μια πολύ μικρή ομάδα να τους ακολουθήσει βόρεια. Ενώ εκεί κοντά ο αρχηγός των Shins ύστερα από θεϊκό μήνυμα βάζει τους ικανότερους scholars & crafters για να κατασκευάσουν όπλα που να μπορούν να βλάψουν την μαγεία.

Στην ανατολική ήπειρο μια νέα αντεπίθεση απέναντι στους Great Elder Ones ξεκινάει από τους Tundrians την αυγή της πρώτης μέρας του καλοκαιριού. H απουσία των Gadzhal τους προβληματίζει. Η αντεπίθεση βαίνει σχετικά καλά μέχρι που το βράδυ gadzhal καταλαμβάνονται από το δικό τους Lunacy. Πάνω στην τρέλα τους αποκαλύπτεται ότι κάποιοι Gadzhal έχουν πάρει μορφές Tundrians και Asrai, η πλεκτάνη βγαίνει στην επιφάνεια. Οι Tundrians ξεκινάνε τακτική υποχώρηση προς τα νότια.
Νότια από εκεί , παρά τη διαβεβαίωση της θεάς τους ότι θα είναι ευλογημένοι, μια σφοδρή χιονοθύελλα πλήττει την περιοχή των Asrai. Η συνεχής χιονόπτωση σκοτεινιάζει τον ουρανό και η στάθμη του χιονιού ξεπερνάει το ένα μέτρο. Η σπορές των Asrai καίγονται και τα ζώα πεθαίνουν από το κρύο, ενώ οι ίδιοι αποδυναμόνονται καθώς η επαφή τους με το έδαφος μειώνεται σημαντικά. Στρεφόμενοι προς τους Beaux λαμβάνουν κάποια βοήθεια σε τρόφιμα, αν και δεν επαρκεί για όλους. Επίσης λαμβάνουν και σε μορφή σκόνης κάποια ορυκτά άλατα που σύμφωνα με τους Beaux λιώνουν το χιόνι. H λύση των Beaux φαίνεται να δουλεύει, αλλά το χιόνι είναι πολύ και η ζημιά έχει είδη γίνει. Παρά τις αυξημένες γέννες αυτή την περίοδο οι απώλειες είναι σημαντικές. Οι Beaux απασχολούνται πολύ από τη συμφορά των Asrais καθώς ξέρουν πως το φθινόπωρο θα πρέπει να τηρήσουν τη συμφωνία τους με τους Tundrians. Σοβαρός προβληματισμός επικρατεί όταν προς το τέλος του καλοκαιριού scouts αναφέρουν την παρουσία Tundrians και εικάζεται πως για να εισπράξουν τα συμφωνημένα, έχει έρθει ολόκληρη η φυλή.
Great Elder Ones που ζουν στην βόρεια λίμνη κάνουν επιδρομές στα βόρεια παράλια της σε  Huskans, Cherokee, Mahokai προκαλώντας τους αρκετές καταστροφές.
Παρά την ξαφνική επίθεση όμως των Great Elder Ones οι δύο φυλές, Cherokee & Mahokai συνεργάζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να ανακάμψουν. Οι Mahokai η αλήθεια φοβούνται για το τι θα γίνει αν ξαναέρθουν αυτά τα πλάσματα αλλά περισσότερο τους τρομάζει το θάρρος των Cherokee που πιστεύουν πως μπορούν να τους αντιμετοπίσουν.
Οι πρώτες επαφές των Cherokee με τους Kt Alak φαίνονται αρκετά θετικές και μια συνεργασία μεταξύ των δυο νομάδων ξεκινάει, ενώ μια άλλη ομάδα Cherokee , παρά το γεγονός ότι δεν βρίσκουν καμία όχθη γύρω από το βουνό , καταφέρνουν να εντοπίσουν τους Sultsab. Οι δύο λαοί δεν φαίνονται και πολύ ταιριαστοί αλλά δεν δημιουργούνται προβλήματα. Τελος μια ομάδα από Cherokee ξεκινάει ξανά να πειραματίζεται με το αίμα των Ishorse και Ispea. Προς το τέλος του καλοκαιριού καταφθάνουν και οι Nagas στο μέρος. Οι Cherokee ενθουσιάζονται που βλέπουν μια φυλή με το στοιχείο του ζώου στη μορφή τους, και προσπαθούν να τους μιλήσουν για τον θεό Isilo. Οι Nagas από την άλλη χαίρονται που τουλάχιστον τελευταία δεν συναντούν φυλές που να θέλουν να τις κάνουν μεζεδάκι.
Λίγο πιο δυτικά από εκεί οι Nurgloth μετά από το μήνυμα του θεού τους , καταφέρνουν να συνέλθουν και να δημιουργησουν Overminds.
Νότια οι Gatinho παρά την παρότρυνση της θεάς τους να βοηθήσουν τα Ainur και θα τους ανταμείψει, η τεμπέλικη φύση τους δεν τους βοηθάει να κάνουν κάτι τόσο κουραστικό, μέχρι που ψάρια από τη λίμνη θα αρχίσουν να ανεβαίνουν το ποτάμι σε αφθονία και στο ύψος των gatinhio είναι αρκετά εξαντλημένα ώστε να τα πιάνουν απλά με τα χέρια. Αυτό συμβαίνει ανά κύματα κάθε 2 βδομάδες. Αυτό φυσικά αλλάζει την στάση των Gatinho που δείχνουν μεγάλη προθυμία να δώσουν ένα χέρι βοηθείας.
Οι Great elder ones στο ανατολικό νησί κάνουν επιδρομές στους δράκους και στους Ainur, με την δεύτερη επίθεση να αποτυχαίνει καθώς οι Ainur είχαν ήδη φύγει. Οι Gold Dragons μετά την νέα επίθεση και με τις οδηγίες του θεού τους, προσεγγίζουν τους Verndari για να τους βοηθήσουν. Οι δύο φυλές φαίνεται να τα βρίσκουν και να συνεργάζονται παρά τις κόντρες, οι Verndari γνωρίζοντας από κοντά τους γενναίους δράκους και ακούγοντας τα θεϊκά σημάδια ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους Gold Dragons. Παρά την παρότρυνση της Θεάς τους, δεν θεωρούν σοφό να χωριστούν και επιλέγουν να οργανωθούν στο 4923. Επιπλέον 20 πολεμιστές τους αναχωρούν για το Νότο όπου αναζητούν τους Apache & Navajo.
Οι δυνάμεις των Ogres εστιάζουν τις επιθέσεις τους στους Urshines, διατηρώντας τις επιθέσεις τους προς τους υπόλοιπου και ως δια μαγείας συνειδητοποιούν ότι  οι αποθήκες τους είναι πάντα γεμάτες από τρόφιμα προκαλώντας ένα αίσθημα ευφορίας, κάποιοι γηραιότεροι μιλάνε για ευλογιά θεού που έπεσε πάνω τους.Οι Apache με τις εντολές του θεού Isilo αποφεύγουν τις κατά μέτωπο συγκρούσεις με τους Ogres, παρά μόνο για να κρατήσουν τα εδάφη τους, ενώ τα οράματα ενός τερατώδους κινδύνου από το νότο τους πανικοβάλει. Από την άλλη οι Navajo αντιτίθενται προς κάθε εκδήλωση βίας. Οι σποραδικές επιθέσεις από τους Urshines που δεν φαίνεται να τους συμπαθούν, οι Ogres και τα τέρατα στο νότο τους κάνουν να σκέπτονται την μετακίνηση της φυλής. Οι Apache δεν δέχονται να εγκαταλέιψουν τον τόπο τους και οι Navajo αναχωρούν για τα ανατολικά . Οι Verndari καταφτάνουν και οι Apache τους υποδέχονται θερμά.
Οι Great Elder Ones στο Lunacy κυνηγάνε Tuaregs. Οι προσπάθειες και οι τακτικές των Earejins με φωτιές για προπετάσματα καπνού,ελαχιστοποιούν τις απώλειες βοηθώντας τους Tuaregs να αναχωρήσουν για τον βορρά. Με το τέλος του lunacy τους λαμβάνουν ένα μήνυμα από τον βασιλιά των Earejins  ότι καταπατούν την γη του και απαιτεί την άμεση υποχώρησή τους ή την υποταγή τους στο στέμμα. Παρά το γεγονός ότι ο αγγελιοφόρος βρήκε τραγικό τέλος, οι Great Elder Ones φαίνεται να διασκεδάζουν με το θάρρος και το θράσος αυτής της φυλής. Παράλληλα οι Earejins ετοιμάζουν οχυρώσεις που θα δυσκολέψουν τον γιγαντόσωμο εχθρό.
Στα δυτικά από εκεί οι Navajo της Nox μετεγκαθίστανται μαζί με τις Fuccubus μετά από εντολή της θεάς τους. Οι πιστοί του Isilo αναχωρούν μακριά από τους ανάξιους άπιστους με εντολή του Θεού τους προς το βορρά . Παράλληλα εκεί κοντά, τα μηνύματα της θεάς Azeria μεταδίδονται γρήγορα στους πιστούς της για ανθρωπόμορφους ξενόφερτους που θεωρούνται φίλοι. κάποιοι φοβούνται πως η μέρα της κρίσης  που τους προφήτευε η θεά τους καταφτάνει αφού μόνο αν μείνουν μόνες τους οι 5 φυλές μπορεί να ευημερήσουν. Από την άλλη υπάρχουν και αυτοί που πιστεύουν ότι οι ξενόφερτοι είναι απεσταλμένοι σωσίες της θεάς τους, που θα τους γλυτώσουν από την μέρα της κρίσης. Με την επέμβαση των πρεσβύτερων και καθώς και με το γεγονός ότι οι ξένοι δεν καταφθάνουν, τα πνεύματα καταλαγιάζουν προς το παρόν. Ενώ στον νότο οι High elves ετοιμάζονται για πόλεμο.


Last edited by Caranthir on Mon Dec 04, 2017 1:55 pm; edited 1 time in total
avatar
Caranthir
Weaver of Stories

Join date : 2017-09-01

View user profile http://www.xnxx.com

Back to top Go down

Re: Second Summer , Hell in a Handbasket

Post by Caranthir on Mon Dec 04, 2017 12:56 pm

story is up!
avatar
Caranthir
Weaver of Stories

Join date : 2017-09-01

View user profile http://www.xnxx.com

Back to top Go down

Re: Second Summer , Hell in a Handbasket

Post by Charon on Mon Dec 04, 2017 8:21 pm

Divine Conflict Results:

Indoctrinate

Dwarves (3228): 552 for Chloris
Dwarves (1832): 1668 for Nergal
Mahokai (4231): 362 for for Chloris and 1700 for Aura
Huskans (4632): 2542 for Nergal
Khaeldin (4935): 2045 for Phlegethon
Kt' alaks (3933): 2530 for Yog-Sothoth
Drow (2427): 1700 for Nox
Wood Elves (5709): 1467 for Azeria (1232 faithless and 235 Freya's worshippers)]


Keep in mind that when two or more gods target the same race, they need to specify if they target the same group or not. If they do not, Styx will decide for them.

The map is expected to be fully updated by tomorrow night.

_________________
Charon the Primordial Arbiter in Games of Divinity
avatar
Charon
The Law that Governs over All

Join date : 2017-08-30
Age : 34
Location : Styx, Acheron

View user profile

Back to top Go down

Re: Second Summer , Hell in a Handbasket

Post by Charon on Wed Dec 06, 2017 1:01 am

The map is up to date!

_________________
Charon the Primordial Arbiter in Games of Divinity
avatar
Charon
The Law that Governs over All

Join date : 2017-08-30
Age : 34
Location : Styx, Acheron

View user profile

Back to top Go down

Re: Second Summer , Hell in a Handbasket

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum