Second Autumn, Bad moon Rising

Go down

Second Autumn, Bad moon Rising

Post by Caranthir on Mon Dec 11, 2017 11:38 pm

Ξεκινώντας από τα βορειοδυτικά Ο αρχηγός των Snow Feys έπειτα απο όραμα της θεάς Persephone εδραιώνει την κυριαρχία του λέγοντας πως είναι ο εκλεκτός της αφού του αποκάλυψε πως η πράξεις του επέφεραν καρπούς, αφού δεν υπαρχουν πλέων άπιστοι ανάμεσά τους. Η εντάσεις αμβλύνονται, παρόλα αυτά οι εχθροί του αρχηγού περιμένουν κάποια λάθος κίνηση για να λάβουν δράση.
Οι Avians εκεί κοντά αρχίζουν τις προετοιμασίες για να αναχωρήσουν προς τον νότο μετά από τις παροτρύνσεις του θεού τους. Οι κακουχίες των τελευταίων μηνών συνέβαλλαν αρκετά στην απόφαση τους για να αναζητήσουν ένα καλύτερο μέρος.
Οι Aranhas καθοδηγούμενοι από όραμα της θεάς τους οργανώνουν άμυνες ώστε η περιοχή τους να παραμείνει ασφαλής, μετά την αναχώρηση των Nymphs  και της αποστολής των Kenderling η ανάγκη για συσπείρωση και οχυρωματικών απέναντι σε μελλοντικές επιθέσεις κρίνετε πιο επιτακτική από πότε..Η αποστολή των Kenderlings καταφτάνει στους Dwarves. Οι τελευταίοι είναι επιφυλακτικοί με τους ξένους, αλλά παραδόξως οι Kenderlings δεν δημιουργούν σοβαρά προβλήματα κάτι που δίνει περιθώριο στους νάνους να μάθουν περισσότερα για αυτόν τον λαό από τον νότο.
Εκεί κοντά τα Goblins παλεύοντας με τις εσωτερικές τους διαμάχες σκέφτονται πως ίσως είναι καιρός ο κάθε φιλόδοξος για την ηγεσία να αποδείξει τι αξίζει. Ο αρχηγός της φυλής, έπειτα από θεϊκό όραμα, μαζί με τους πιο έμπιστους του και τους ικανότερους κυνηγούς ξεκινάει για raids που θα εξασφαλίσουν στη φυλή τον χειμώνα. Αν πράγματι επιστρέψει με προμήθειες, απαιτεί από όλους να γονατίσουν μπροστά του χωρίς αμφισβήτηση και φυσικά περιμένει να έχουν εξασκήσει τις κυνηγετικές τους ικανότητες.
Μια ομάδα από Goblins φτάνει στην περιοχή των Tuaregs και των Fuccubus, αν και μικρή η ομάδα καταφέρνει μετά από αρκετές διαμάχες με τους δυο αυτούς λαούς να πάρει αρκετούς Tuaregs ως αιχμαλώτους, η διαδρομή όμως προς τα πίσω δεν είναι εύκολη με αποτέλεσμα αρκετοί από αυτούς να πεθάνουν.
Οι Predators αρκετά δυσαρεστημένοι υποχωρούν προς τον καταυλισμό τους με την καθοδήγηση της θεάς τους. Στην επιστροφή όμως τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά. μια τεράστια δύναμη Mystes επιτίθεται μανιασμένα στον οικισμό των Predators. Παρότι φτωχά οπλισμένοι τα αυτοσχέδια όπλα τους φαίνονται εξαιρετικά καλά και πολεμάν γεμάτοι πάθος ακολουθώντας τον αρχηγό τους ο οποίος κρατάει ένα θαυμάσιο σπαθί. Παρά την ανωτερότητα των predators , το πάθος και η αριθμητική υπεροχή των Mystes είναι απαράμιλλο. οι απώλειες είναι βαριές και για τις 2 πλευρές.
Τα σχέδια του Greg επικεντρώνονται στους Kenderlings, οι ταραχές στα ανατολικά και δυτικά κάνουν την παρείσφρηση στις φυλές πιο εύκολη, αλλά πίσω στην βάση τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά .Η πίεση των Eldareans φέρνει αποτέλεσμα καθώς οι διαπραγματεύσεις καρποφορούν. Οι Eldarians υποχωρούν παίρνοντας μεγάλο όγκο πληροφοριών από το magical research των Seuralvaroths, πράγμα που θα κρατήσει πίσω τους τελευταίους στον τομέα της μαγείας.
Οι Tins & Kers παρά το μύνημα της θεάς τους να κινηθούν προς τις Sirine παραμένουν διστακτικοί, αφού πολλά τους έχουν συμβεί τελευταία και έτσι κατά συνεπεία παραμένουν στις θέσεις τους.
Νότια οι Pictsies με τα Fairy dragons μετά την καθοδήγηση της θεάς τους , τους κινούνται βόρεια όπου βρίσκουν αρκετή τροφή γύρω από τη λίμνη
Οι Nudies καθώς συνεχίζουν το ταξίδι Βόρεια στο τέλος του Φθινοπώρου μια μεγάλη δύναμη Lycans επιτίθεται στον καταυλισμό τους. Morgoths περιμένουν ενισχύσεις σύμφωνα με το όραμα του θεού τους και με κάθε ευκαιρία προσπαθούν διακριτικά να αυξήσουν τους αριθμούς τους εκμεταλλευόμενοι την αναστάτωση που προκαλούν οι επιδρομές
Ενώσω οι Airdominers κάνουν μια στάση δίπλα στο ποτάμι ένα θεόσταλτο αίνιγμα τους ωθεί σε διαλογισμό. Μία ιπτάμενη φυλή με χαρακτηριστικά Nudies θα κατέβει από ψηλά για να ζητήσει τη βοήθειά τους, ενώ ταυτόχρονα Sybils ερχόμενοι από τον νότο και καταστρέφοντας τα πάντα στην πορεία τους για να μην βρουν τίποτα αυτοί που τους κυνηγάνε, τους παρασύρουν στο ταξίδι προς τον βορρά.
Εκεί κοντά μια στρατιά από Lycans (περίπου 1500) ξεκινάει ακολουθώντας τα χνάρια των nudies, ταυτόχρονα raids οργανώνονται κατά των Sybils όμως όταν οι Lycans φτάνουν στον οικισμό το μόνο που βρίσκουν είναι στάχτες και θανάσιμες παγίδες. Επικρατεί εκνευρισμός και αρκετοί lycans κινούνται βόρεια στα ίχνη των Sybils. η έλλειψη προμηθειών πλήττει τους lycans αλλά δεν τους πτοεί στη αναζήτηση τους. Το τέλος του φθινοπώρου βρίσκει περίπου 1700 Lycans  να κυνηγάνε Sybils και Nudies.
Οι Morgoths που έμειναν πίσω, συγκεντρώνονται για να ανασυνταχθούν μετά από όραμα του θεού τους και να καταλήξουν αν θα ακολουθήσουν τους πρόσφυγες βόρεια ή ανατολικά. τελικά ύστερα από αρκετές διαφωνίες στην ερμηνεία του λόγου του θεού τους κινούνται ανατολικά και έπειτα βόρεια. Οι Earnanrnans οργανώνουν mining crews για να εκμεταλλευτούν τα βουνά με τη διαβεβαίωση του θεού τους ότι η περιοχή τους ανείκει. Κάποιοι προβληματίζονται από την ισχυρή παρουσία των Lycans που παραμένουν στην περιοχή δεδομένουν ότι δεν υπάρχουν άλλες γειτωνικές φυλές για raid.
Ανατολικά από εκεί ο αρχηγός των Shins δέχεται νέο μύνημα από τον θεό του και ξεκινάει έρευνα για ένα μαγικό φράγμα που θα κρατά τους εισβολεις μακριά, το σχέδιο δεν αργεί να βγει και έτσι  καλεί όλους τους Shins να συγκεντρωθούν και να οργανωθούν, ενώ εκεί κοντά και ενώ οι Nagas ενώ  δουλεύουν πυρετωδώς πάνω στην κατασκευή πλοίων λαμβάνουν θεϊκά σημάδια που μιλούν για έναν νέο κίνδυνο. Ο κίνδυνος μιλάει για πλάσματα που αποκαλούνται Cherokee και προσεύχονται σε ψεύτικους θεούς.


Στην ανατολική ήπειρο ξεκινώντας από τα νότια αναστατωση επικρατεί ανάμεσα στα Woodelves. Οι πιστοί της Lexandra, με τις οδηγίες της θεάς τους, αρχίζουν  να εγκαθίστανται μαζί με τους υπόλοιπους ενώ προσπαθούν να κατανοήσουν με ποιό τρόπο θα  φτιάξουν όπλα για να κυνηγίσουν και να αμυνθούν και για πιο λόγο. Οι πιστοί της Azeria ακολουθώντας το λόγο της θεάς τους προσπαθούν απομονώσουν και να διώξουν τους πιστους της Freya, αν φυσικά τους βρουν καθώς το όνομα “Freya” δεν είναι καν γνωστό. Προβληματισμός υπάρχει και εκεί για το πως φτιάχνονται τα όπλα.
Βόρεια από εκεί υπάρχουν τρία πολεμικά μέτωπα, στο πρώτο οι earejins αντιμετωπίσουν τους great Elder Ones, οι απώλειες σοβαρές αλλα οι αριθμοί των Earejin δίνουν μια ελπίδα έστω και για μια πύρρειο νίκη. Στο δεύτερο οι Ogres μετά από απανωτά σφυροκοπήματα και με το πλεονέκτημα της αριθμητικής υπεροχής καταφέρνουν να τρέψουν τους Ursines σε τακτική υποχώρηση προς τα νοτιοδυτικά. Στο τελευταίοι οι High elves ξεκινάνε μια δριμύ επίθεση ενάντιων των καλά προετοιμασμένων Netoryps, οι τελευταίοι με την υποστήριζε και την έγκαιρη ειδοποίηση των Seileans  & Orians καταφέρνουν να αποκρουόσουν την επίθεση τρέποντας τα High elves σε υποχώρηση. Τα High elves μετά το τέλος της μάχης δέχονται μια αποστολή από τα Merchator οι οποίο αν και έφτασαν σε πολύ άσχημη στιγμή δεν τυχαίνουν και άσχημης υποδοχής.
Ακολουθώντας τις εντολές της θεάς τους οι Verndari προσπαθούν να εκπαιδεύσουν τους Apache αλλά το εγχείρημα δεν αποδίδει. Ο τρόπος μάχης των verndari δεν μπορεί να υιοθετηθεί από τους Apache ενώ τα όπλα των τελευταίων μόνο γέλια προκαλούν στους φτερωτούς πολεμιστές. Η άκαρπη προσπάθεια οδηγεί τους Verndari να επιστρέψουν πίσω στη φυλή τους. Παράλληλα μεγάλος εκνευρισμός επικρατεί όταν οράματα αποκαλύπτουν στους Apache ότι δεν ήταν αυτοί που θα υποδέχονταν τον εκλεκτό του θεού τους στον κόσμο. Γυρνώντας πίσω στην βάση τους θα δουν ότι οι υπόλοιποι της φυλής τους έχουν μετακομίσει με μαζί με τους Gold Dragons και ήδη έχουν αποκρούσει από κοινού τις επιθέσεις των Great elder ones. Αρκετοί από αυτούς δεν θα δουν με καλό μάτι αυτή την διάσπαση αλλά θα υπακούσουν την εντολή της θεάς τους για να ζήσουν με τους δράκους, ο χρόνος θα δείξει αν ήταν όντος σοφή κίνηση να απομακρυνθούν από την κοιλάδα.
Στην έρημο οι Cervos θα βρεθούν με τους Navajo κοντά σε ένα περίεργο φυτό που μοιαζει με πατάτα. Οι μικρές διαφορές που έχουν αυτές οι φυλές δεν θα σταθούν εμπόδιο στην από κοινού προσπάθεια να επωμισθούν τα οφείλει αυτού του σπάνιου φυτού. Οι προσδοκίες τους καρποφορούν μετά από λίγο καιρό και μια συνεργασία ξεκινάει.
Οι Great elder ones στην αναζήτηση των  Ainur  δεν αργούν να ανακαλύψουν την νέα τους τοποθεσία όπου και ετοιμάζουν επίθεση, το δίκτυο επικοινωνίας των Ainur σε συνδυασμό με την βοήθεια των Gatihno & Felzor, που αντέδρασαν άμεσα στο κάλεσμα τους για βοήθεια αποθουν τους Great elder ones μακριά από τα χωριά τους.
Λίγο πιο βόρεια , μια δύσκολη εποχή για τους Beaux ξεκινάει ,. καθώς καλούνται να αντεπεξέλθουν στην κλήση για βοήθεια των Asrai και στις απαιτήσεις των Tundrians που ζητούν  από τη μεριά τους να τηρηθεί η μεταξύ τους συμφωνία. Το ενδεχόμενο επίθεσης από Great Elder Ones αλλά και από Gadzhal απασχολεί εξίσου σύμφωνα με τα νέα που φέρνουν οι Tundrians και η εμφανής ταλαιπωρία τους επιβεβαιώνει τους φόβους. Χωρίς να υπάρχει περιθώριο για να χαθεί άλλος χρόνος οι Beaux προσπαθούν να καλύψουν όλα τα μέτωπα με αρκετό προσωπικό κόστος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορούν να υποστηρίζουν τρεις λαούς για πολύ καιρό.
Οι Asrai εκεί κοντά, επιδιώκουν να εκμεταλλευθούν ένα απρόσμενο δεύτερο καλοκαίρι που επικρατεί ακριβώς νότια από τον οικισμό τους. Το ψάρεμα και η καλλιέργεια όμως μακριά από τα μέρη τους δεν είναι εύκολο εγχείρημα. Η απόσταση, το αδούλευτο χώμα και λιγοστοί σπόροι δεν υπόσχονται πολλά. Η βοήθεια των Beaux με μαγεία και αλχημεία για να κάνουν τη σοδειά πιο αποδοτική έχει μικρό αποτέλεσμα, αλλά τουλάχιστον θα αποφευχθούν τα χειρότερα.
Οι Gadzhal, προτού οι Great Elder Ones στραφούν εναντίων τους,αναχωρούν για τη Δύση.  ι με τη μορφή Asrai φτάνουν κοντά στους Huskans όπου και αρχίζουν επαφές μαζί τους. Η εμφάνιση Great Elder Ones από τη λίμνη στα ανατολικά προβληματίζει όμως  ιδιαίτερα.
Βόρεια και δυτικά  από εκεί ανάμεσα στους khaeldins και στους Dwarves  αρχίζουν οι πρώτοι ιεροκήρυκες να κηρύττουν τον λόγο του Θεού Phlegethon και της Θεάς Chloris αντιστιχα .
Τελευταία προς το τέλος της εποχής αυτής το φεγγάρι αρχίζει και παίρνει ένα βαθύ κόκκινο χρώμα για αρκετές μέρες... Όλες οι φυλές και  τα πλάσματα που επηρεάζονται από την σελήνη αρχίζουν και ουρλιάζουν καθώς βλέπουν εικόνες καταστροφής, κάποιοι με την προφητική ικανότητα ανάμεσα τους, βλέπουν τέρατα να βγαίνουν από τις βόρειες και ανατολικές θάλασσες και να καταστρέφουν τα πάντα στο πέρασμα τους.


avatar
Caranthir
Weaver of Stories

Join date : 2017-09-01

View user profile http://www.xnxx.com

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum